Dagiterkedenokcu
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Hem para biriktirmek hemdr oyuna yatirmak icin lazim bu mumkunmu kazanan arkadadlar varmi (yas sinirlamasi olmazsa sevinirim) ne olursa yapabilirim internetten
oyle pat dıye para gelmesını ıstıyosan parantezdekıler harıc oyle kolay yolu yok hepsı zaman ıstıyoHem para biriktirmek hemdr oyuna yatirmak icin lazim bu mumkunmu kazanan arkadadlar varmi (yas sinirlamasi olmazsa sevinirim) ne olursa yapabilirim internetten
Zaman istesin onemli degil iyi kazandirsin yeteroyle pat dıye para gelmesını ıstıyosan parantezdekıler harıc oyle kolay yolu yok hepsı zaman ıstıyo
Enes batur bana dava açtı diye video yap 10000 tl garantiZaman istesin onemli degil iyi kazandirsin yeter
ondan sonra sonun efe oyunda gibi olsunEnes batur bana dava açtı diye video yap 10000 tl garanti
borsaya goz atabilirsin birikim varsa veya tasarim isi eger hizli para gelsin kenarda biraz param var diyorsan smm sitesi acabilirsin.Zaman istesin onemli degil iyi kazandirsin yeter
Tasarim yaparimda smm nedirborsaya goz atabilirsin birikim varsa veya tasarim isi eger hizli para gelsin kenarda biraz param var diyorsan smm sitesi acabilirsin.
smm panel yazarsan az cok anlarsin kisaca anlatayim sosyal medya uzerinde takipci vs akliniza ne gelirse satan siteler bunlarin ana saglayicisiyla anlastiginda 1k takipciyi 10 dan alip 50 den satarsin sitenin ads iyi durumda iyi gayet iyi satis yaparsin forumlarda duyurursun baslangicta.Tasarim yaparimda smm nedir
webmaster forumlarında ticaret yapabilirsiniz.Hem para biriktirmek hemdr oyuna yatirmak icin lazim bu mumkunmu kazanan arkadadlar varmi (yas sinirlamasi olmazsa sevinirim) ne olursa yapabilirim internetten
Reis yapma ya..Kardeşlerim her gün izliyor evde cinnet geçiriyorum.ondan sonra sonun efe oyunda gibi olsun