Neler Yeni

İnternetten windows 10 pro almak güvenilir mi=

Flarys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhammed Eyüp Akgün
Yeni bir bilgisayar almayı planlıyorum ve bilgisayara windows 10 pro kuracağım fakat cidden orjinal keyler çok pahalı. İnternetten iyi yorumları olan bir yerden 30-40 tl ye key almam bana bir sıkıntı çıkartır mı? çıkarttığı taktirde bilgisayara format atsam sıkıntı gider mi?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10

Flarys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhammed Eyüp Akgün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Yeni bir bilgisayar almayı planlıyorum ve bilgisayara windows 10 pro kuracağım fakat cidden orjinal keyler çok pahalı. İnternetten iyi yorumları olan bir yerden 30-40 TL ye key almam bana bir sıkıntı çıkartır mı? çıkarttığı taktirde bilgisayara format atsam sıkıntı gider mi?
hocam ucuzrandomkey.com dan alın.10tl falan ben ordan çok falza alışveriş yaptım.Reklam yapmıyorum yanlış anlamayın.Win 11 keyi de aldım 15tlye.

Flarys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhammed Eyüp Akgün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ucuzrandomkey.com dan alın.10tl falan ben ordan çok falza alışveriş yaptım.Reklam yapmıyorum yanlış anlamayın.Win 11 keyi de aldım 15tlye.
aslında cmd yi okudum ve çok çok daha güvenilir olduğunu düşünüyorum fakat yine de teşekkür ederim <3

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
aslında cmd yi okudum ve çok çok daha güvenilir olduğunu düşünüyorum fakat yine de teşekkür ederim <3
Cmd bedavaya olduğu için para harcamak istemezseniz onu yapmanız daha mantıklı tabi.Ama güven sorunu yaşamadım bahsettiğim sitede.

Top Bottom