Neler Yeni

İntihar etmek istiyorum [eski]

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,919
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Hi cbirbisim rast gitmiyor kız seviyorum reddeder . 1. Girdiğim okulda 77. Lige düştüm PC toplayın dedim dolar arttı .Kısacası Bon boş bir halim var olsam ne olur olmasam etrafımda bana değer veren az .

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,919
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu kadar basit ve düzeltilebilir şeyler için mi intihar edeceksin?
Eskiyi özledim eskileri hayat sıkıcı arkadaşım yok denecek kadar az annem babam yaşlanıyor ne desem boş ekonomi desen yok okulda 77 olmam çok koydu rezil oldum herkese hele aileme

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
kankam yeter artık forumda 5dkda bir intihar konusu açılıyor ailen değiliz ki 7/24 tavsiye verelim illaki bir arkadaşın vardır git söyle okulda düştün diye intihar edeceksen zaten hiçbişi demiyorum

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Eskiyi özledim eskileri hayat sıkıcı arkadaşım yok denecek kadar az annem babam yaşlanıyor ne desem boş ekonomi desen yok okulda 77 olmam çok koydu rezil oldum herkese hele aileme
Olan olmuş artık. Bunları düşünüp üzüleceğine bunları düzeltmeye bak, iyiye yönelmeye çalış. Böyle düşünüp durmanın kimseye, özellikle de sana hiçbir faydası yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,919
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kankam yeter artık forumda 5dkda bir intihar konusu açılıyor ailen değiliz ki 7/24 tavsiye verelim illaki bir arkadaşın vardır git söyle okulda düştün diye intihar edeceksen zaten hiçbişi demiyorum
Özür dilerim bir daha açmam

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Hi cbirbisim rast gitmiyor kız seviyorum reddeder . 1. Girdiğim okulda 77. Lige düştüm PC toplayın dedim dolar arttı .Kısacası Bon boş bir halim var olsam ne olur olmasam etrafımda bana değer veren az .
Senin şu yaşadıklarini herkes yaşıyor dolar bir tek sana artmıyor. Çözüm olacak mı yani bu yaptığın.

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
herkesle aynı durumdasın bu kadar zayıf olma

Rulep

80+ Gold
1.nasıl olduysan yine olursun dolar artması sadece seni vurmuyor veya sadece sen red yemiyorsun bir şeyleri bahane etmeyi bırak ailem yaşlanıyor diyorsun ailen sağ olduğu için şükretmeyi düşündün mü veya yemek yiyebilidiğin için gözün görebildiği yürüyüp koşabildiğin için

Son düzenleme:

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Senin kafanı s..

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,059
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
İnsanlar geçim derdinde eve ekmek götüremiyor.
Dünya'da ki insanların %70'i doğru düzgün suya ulaşamıyor.
İnsanlar savaşta can veriyor karısı kızı oğlu ölüyor.

majorw0w

80+ Silver
Derdini seveyim milletin eli bacağı yok parası yok intihar düşünmüyor hayata sarılıyor senin dediklerine bak bunlar da dert mi ?
Silkelen kendine gel. 77 den de yükselirsin pc alacak paran da olur yeter ki ailen ve sen sağlıklı olun. Sağlık en büyük nimet hastalanmadan önce anlarsın. Elin kolun tutuyor mu ? Çalışıp en iyi pc yi de alırsın. Bizim de sıkıntılarımız vardı şimdi çok şükür çalışıyoruz kazanıyoruz zamanın ve sağlığının kıymetini bil abicim. Git yüzünü yıka kendine yeni sayfa aç ve asla pes etme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,168
Üyeler
160,959
Son üye
VicdansızSabuha
Top Bottom