Sahibindene bak biri 350 tl koymuş kaçırma2. yi satmak isteyen olursa lütfen özel mesaj atsın bana
Sahibindene bak biri 350 tl koymuş kaçırma2. yi satmak isteyen olursa lütfen özel mesaj atsın bana
Soldaki 20" sağdaki 27". Solda 24" de kullanmıştım biraz daha büyük halini düşün.27"-24" üst üste olmuyorsa mecbur yanyana kullanacağım. 27'yi düz bir şekilde, 24'ü de dikey şekilde kullanmayı düşünüyorum. Böyle setup'u olan varsa atsa güzel olur
aldım bitti galiba teşekkürler
sanırım 20 inç olan tn panel, dikey kullanımda renkler çok bozuluyor mu?Soldaki 20" sağdaki 27". Solda 24" de kullanmıştım biraz daha büyük halini düşün.
dikeyde renk bozulması panelle mi alakalı?sanırım 20 inç olan tn panel, dikey kullanımda renkler çok bozuluyor mu?
Bunun dp olanını bulamaz mıyız?
Evet TN panel. Hayır renk bozulması olmuyor. Hatta sol tarafa koyunca renkler en iyi şekilde görünüyor. Üstten bakıyor gibi düşün. Sağ tarafta olsaydı alttan bakıyor gibi olacaktı o zaman da en kötü şekilde görecektim.sanırım 20 inç olan tn panel, dikey kullanımda renkler çok bozuluyor mu?
iyiymiş o zaman, yan uygulamalar için alacaktım ama renk bozulmasından korkuyordum ips e para bayılmaya gerek yokmuş o zaman teşekkürlerEvet TN panel. Hayır renk bozulması olmuyor. Hatta sol tarafa koyunca renkler en iyi şekilde görünüyor. Üstten bakıyor gibi düşün. Sağ tarafta olsaydı alttan bakıyor gibi olacaktı o zaman da en kötü şekilde görecektim.
evet hocam bende de öyle sanırım üretim kalitesi ile alakalı bi durum, pahalı ipslerde böyle olmuyodur heraldedikeyde renk bozulması panelle mi alakalı?
Bendeki IPS ekran monitörü dikeye alınca da görüntüsü bir değişik oluyor.
ekleme: bakış açısından doalyı değil dediğim
bendeki de güzel bir model ama çözemedim. sanırım piksel dizilimi ile alakalıiyiymiş o zaman, yan uygulamalar için alacaktım ama renk bozulmasından korkuyordum ips e para bayılmaya gerek yokmuş o zaman teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet hocam bende de öyle sanırım üretim kalitesi ile alakalı bi durum, pahalı ipslerde böyle olmuyodur heralde
Rica ederim açısını ayarladığın sürece sorun olmuyor. Bu da sol taraftan görüntüsü. Bu açıdan da berbat diyebiliriz. Telefon kamerası gg çok iyi çekemiyorum maalesef ama durumu anladın hocam sen. Bir de bu durum sadece dikey kullanımda geçerli. Yatay kullanacaksan başka TN panel alma.iyiymiş o zaman, yan uygulamalar için alacaktım ama renk bozulmasından korkuyordum ips e para bayılmaya gerek yokmuş o zaman teşekkürler
olabilir hocambendeki de güzel bir model ama çözemedim. sanırım piksel dizilimi ile alakalı