ben yapamıyorumBursluluk kartı yani PTT Kart ile PTTBank a giriş yapabilir miyim? Normalde PTT Kart ile giriş yapılıyor ama benimki bursluluk kartı olduğu için olmuyor sanırım. Bana şifre vermediler sadece elimde kart şifresi var.
Evet başka yol yok bildiğim kadarıylaHerkese teşekkürler. Peki ben bakiywme bakmak için her seferinde atmye mi gideceğim?
e okul burs ödeme bilgilerinden bakabilirsin yatıp yatmadığınaHerkese teşekkürler. Peki ben bakiywme bakmak için her seferinde atmye mi gideceğim?
Bildiğim kadarıyla herkeste gözükmüyoe okul burs ödeme bilgilerinden bakabilirsin yatıp yatmadığına
ayın 18i gibi yatıyor ama bazen erken ya da geç olabiliyor bu ay erken yattı meselaKötüymüş ya bu..
gözüküyorBildiğim kadarıyla herkeste gözükmüyo
İşte o yüzden kötü her ay belirli günde yatsa güzel.ayın 18i gibi yatıyor ama bazen erken ya da geç olabiliyor bu ay erken yattı mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gözüküyor
A doğru aklıma gelmedi. Neyse en azından oradan bakiyem kadar detaylı olmasa da görürüm.e okul burs ödeme bilgilerinden bakabilirsin yatıp yatmadığına
A doğru aklıma gelmedi. Neyse en azından oradan bakiyem kadar detaylı olmasa da görürüm.e okul burs ödeme bilgilerinden bakabilirsin yatıp yatmadığına