İp 11 hızlı şarz aleti önerisi

omerkok_49

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,191
İp 11 var hızlı bi şarz aleti lazım önerisi olan varmı orjinal 900 tl dio daha mantıklı seçenek önerisi olan varmi hem kablo hem başlık

Ben şarjı telefoncudan almıştım. Sabaha kadar beklediğimde şarj olmuyor çıkarıp çevirip takıp yine beklemek zorunda kalıyorum. Allah aşkına düzgün varsa atın ben de alacağım.

47W

İleride telefon değiştirdiğinde de bu şarj başlığı çok işini görür W değer yüksek.
Paran azsa daha düşük W lı alabilirsin. Spigen markası kaliteli şarj başlıkları yapıyor.

Boseus Kablo

Bu kabloda kaliteli kolay kolay bozulmaz ama kafa kısmı büyüktü sanırım kılıfla biraz sıkıntı yapabilir.
Bunlarında sanırım iphone typc geçince üretimleri durdu çünkü fiyatları baya artmış. Daha ucuza bulunuyordu.
2. El olarak amazonda satış var seçeneklerden bulabilirsin. Çok fiyat farkı yok ama beğenmezsen iade de zorluk çekmezsin.

20 W
İphone 11 için 20w bile yeterli. İleriye dönük yatırım yapmak istemiyorsan ya da paran azsa bunu da alsan sana yeter.

Juo Kablo

Paran azsa bu kabloda bir süre işini görür. Kötü marka değil ama üstte attığım kadar kaliteli değil. Biraz nazik davranırsan uzun süreler götürür.

Geri