Neler Yeni

IP Adresinin XBL de listelenmesi

fouche

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ege Arslan
Merhaba 1 2 haftadır ip adresimin karalsitede olduğunu görüyorum.Sorunun benim bilgisayarımda olduğunu düşündüm ancak türknetin diğer ip adreslerini inceleyince çoğunun aynı ip ile tcp bağlantısı kurudğu için listelendiğini gördüm
Örnek ip 1
1615637190452.png

Örnek ip 2

1615637212155.png

Örnek ip 3
1615637241759.png

Burdaki ipler türknetin farklı ip rangelerinden bende türknet kullanıyorum benim kullandığım ip adreside listelenmiş aynı şekilde. Bu listelenmeler benim için sorun teşkil eder mi?

TALHA MURAT

80+ Silver
Merhaba 1 2 haftadır ip adresimin karalsitede olduğunu görüyorum.Sorunun benim bilgisayarımda olduğunu düşündüm ancak türknetin diğer ip adreslerini inceleyince çoğunun aynı ip ile tcp bağlantısı kurudğu için listelendiğini gördüm
Örnek ip 1
Alıntıyı görüntüle

Örnek ip 2

Alıntıyı görüntüle
Örnek ip 3
Alıntıyı görüntüle

Burdaki ipler türknetin farklı ip rangelerinden bende türknet kullanıyorum benim kullandığım ip adreside listelenmiş aynı şekilde. Bu listelenmeler benim için sorun teşkil eder mi?
etmez bu şekilde daha stabil oluyor aslında ama şu şekilde bilgide vereyim mesela atıyorum aynı bloğa denk geldiğiniz bir kişi yasadışı iş yaparda o blokta sizde varsanız başınız ağrıyabilir.

Top Bottom