Neler Yeni

IOS Ipad 7. nesil şifre unuttum (YARDIM)

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Güzel kardeşim benden tableti saklamak için dün gece 4 haneli ve sayılı bir şifre koydu ama şuan dersi var ve şifreyi unutmuş.

Ne yapabilirim arkadaşlar şuanda 1 deneme hakkım var sonra 30 dk bekleme süresi olacak tek deneme hakkı var ama nasıl sıfırlayacağım ?

Itunes indirdim tabletide olması gerektiği gibi bağladım usb ile bilgisayara bağladım fakat Itunes store da gözükmedi ? (Itunes da giriş yapıp apple hesabıyla kendi bilgisayarımı yetkilendirdim)

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım

mythrowib

80+ Silver
Güzel kardeşim benden tableti saklamak için dün gece 4 haneli ve sayılı bir şifre koydu ama şuan dersi var ve şifreyi unutmuş.

Ne yapabilirim arkadaşlar şuanda 1 deneme hakkım var sonra 30 dk bekleme süresi olacak tek deneme hakkı var ama nasıl sıfırlayacağım ?

Itunes indirdim tabletide olması gerektiği gibi bağladım usb ile bilgisayara bağladım fakat Itunes store da gözükmedi ? (Itunes da giriş yapıp apple hesabıyla kendi bilgisayarımı yetkilendirdim)
ipad i kapat pc ye bağla pc ye iTunes yüklü ztn girişe yapmışsın ipad i kurtarma moduna al din akşam sihirli elmada izlemiştim. d ondan sonra pc den sıfırla

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ipad i kapat pc ye bağla pc ye iTunes yüklü ztn girişe yapmışsın ipad i kurtarma moduna al din akşam sihirli elmada izlemiştim. d ondan sonra pc den sıfırla
Tamamsağol deniyorum ama tekrar çünkü olmamıştı

mythrowib

80+ Silver

Bu arada kardeşinin tableti senden saklamasıda değişik bir olay genelde abiler koyardı şifreyi oyuncu değişikliği olmuş 😂

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada kardeşinin tableti senden saklamasıda değişik bir olay genelde abiler koyardı şifreyi oyuncu değişikliği olmuş 😂
Aslında doğru olan o öylede yapmıştım ama sonradan benim tabletim benim şeysilerim cart curt dedi iyi niyetli babamda gününün yarısını oyunda geçiren kardeşimi haklı buldu.(Gününün yarısı mecaz değil gerçek)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,367
Üyeler
161,038
Son üye
Harun145300
Top Bottom