ipad air ve s9ultra arasında kaldım hangisini almalıyım

musti09

80+
Reaksiyon skoru
4
ipad air ve s9 ultra arasında kaldım not tutmak için kullanacağım 5 sene boyunca kasma donma yapmadan götürmesi gerekiyor ipad i ömrü için düşünüyorum dex olsun hz ve bellek farkı s9 ultrada daha iyi ama 5 sene goturemezse bi olayı kalmıycak s9 ultranın ömrü en az 5 seneyi donmadan kasmadan kurtarırmı?

ipad air ve s9 ultra arasında kaldım not tutmak için kullanacağım 5 sene boyunca kasma donma yapmadan götürmesi gerekiyor ipad i ömrü için düşünüyorum dex olsun hz ve bellek farkı s9 ultrada daha iyi ama 5 sene goturemezse bi olayı kalmıycak s9 ultranın ömrü en az 5 seneyi donmadan kasmadan kurtarırmı?
Telefonun iphonesa düşünmeden air al

Yakında Samsung Tab S10 serisi çıkacak onu bekle bence. Özellikle işlemcisi epeyce güçlü olucak.

S9 ultra 5 sene muhtemelen sorun çıkarmaz ama arkadaşın dediği gibi S10 serisi yakında çıkacak onu beklemeniz daha mantıklı olur.

Son düzenleme:
değil nedenini anlamadïm?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir an önce alma taraftarıyım s9 ultra alıcam galiba
Samsung Tab S10 serisinin gelecek ay çıkması bekleniyor. Bir önceki nesil işlemcili tablet almak yerine yeni nesil işlemcili tablet almak çok daha mantıklı bu yüzden Ssumg Tab S10'u bekleyin bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,084
Üyeler
184,385
Son üye
problemliyim
Geri