ne amaçla kullanacaksınİpad air5 vs a16 ipad hangisi mantıklı ve çakma kalem mi orj kalem mi almak mantıklı?
Air 5 dediğin M1 olansa o her yönden daha iyi.İpad air5 vs a16 ipad hangisi mantıklı ve çakma kalem mi orj kalem mi almak mantıklı?
bütçeye bağlı açıkçası m2 en iyisi m1 ve a16(gpu 4 çekirdek ipad 11 de ) denM2 olan nasıl?
Sıfır alıyorsan ve bütçe yetiyorsa direkt kalem hediyeli M3 Air al en mantıklısı o.Hangisi tercih edilmeli ve kalem orj mu olmalı çakma mı?
Nerede hediye?Sıfır alıyorsan ve bütçe yetiyorsa direkt kalem hediyeli M3 Air al en mantıklısı o.
A16 ve m2 güzel modeller mi bütçem kesin değil de şuanSıfır alıyorsan ve bütçe yetiyorsa direkt kalem hediyeli M3 Air al en mantıklısı o.
Apple eğitim mağazasında.Nerede hediye?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
A16 ve m2 güzel modeller mi bütçem kesin değil de şuan
Link atar mısınız hocam ve devasa fark var mı benim kullanım senaryomda çünkü 10k fark var aradaApple eğitim mağazasında.
İkisi de fiyatına göre alınabilir modeller evet, ama M2 yerine kalem hediyeli M3 dah mantıklı şuan. A16 zaten Airden baya ucuz kalıyor o yüzden donanımı daha kötü olsa da düşük bütçede iş yapar
Profesyonel çizim konusunda baya fark olur çünkü Pro kalem desteği var Airin, o kalemde basınç hassasiyeti kablosuz şarj gibi birçok artısı var bir de A16 nın ekranı lamine olmadığı için yazım hissiyatı Airden daha zayıf kalıyor. Bir de işlemci farkı var M serileri çok daha güçlü. Parasına göre ikisi de alınır ama fazladan 10K verilebiliyorsa Air için değiyor.Link atar mısınız hocam ve devasa fark var mı benim kullanım senaryomda çünkü 10k fark var arada