İpad air5 vs a16 ipad

mifdal

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
296
İpad air5 vs a16 ipad hangisi mantıklı ve çakma kalem mi orj kalem mi almak mantıklı?

air 5 daha iyi ama 64gb versiyonu hafıza konusunda yetersiz kalabilir

Nerede hediye?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

A16 ve m2 güzel modeller mi bütçem kesin değil de şuan
Apple eğitim mağazasında.

İkisi de fiyatına göre alınabilir modeller evet, ama M2 yerine kalem hediyeli M3 dah mantıklı şuan. A16 zaten Airden baya ucuz kalıyor o yüzden donanımı daha kötü olsa da düşük bütçede iş yapar

Apple eğitim mağazasında.

İkisi de fiyatına göre alınabilir modeller evet, ama M2 yerine kalem hediyeli M3 dah mantıklı şuan. A16 zaten Airden baya ucuz kalıyor o yüzden donanımı daha kötü olsa da düşük bütçede iş yapar
Link atar mısınız hocam ve devasa fark var mı benim kullanım senaryomda çünkü 10k fark var arada

Link atar mısınız hocam ve devasa fark var mı benim kullanım senaryomda çünkü 10k fark var arada
Profesyonel çizim konusunda baya fark olur çünkü Pro kalem desteği var Airin, o kalemde basınç hassasiyeti kablosuz şarj gibi birçok artısı var bir de A16 nın ekranı lamine olmadığı için yazım hissiyatı Airden daha zayıf kalıyor. Bir de işlemci farkı var M serileri çok daha güçlü. Parasına göre ikisi de alınır ama fazladan 10K verilebiliyorsa Air için değiyor.

Geri