Neler Yeni

İphone 11 ios 16 dan sonra sürekli takılma yapıyor?

seloyldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seloyldz
Öncelikle herkese günaydın hayırlı cumalar dilerim bir kaç gün öncesinde telefonuma ios 16 indirdim ve ardından kullanmaya başladım lakin telefonumda sürekli takılmalar ve hızlı yazı yazarken donmalar meydana geliyor veya birisi aradığında sağa kaydırıp açtığımda yine o sırada takılma yapıyor yan tuşa basıp kapattığımdada aynı şekil ufak takılma yapıyor
Sizdede böyle bir sorun varmı varsada sebebini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler
(Telefon 2 haftalık 0 11)

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
En güzeli telefonun yedeklemesini bilgisayarınıza alın. Daha sonra bilgisayarınızdan iTunes üzerinden ios16'yı indirin ve telefonunuzu sıfırlayıp güncellemeyi bilgisayar üzerinden yapın düzelecektir. Güncellemeyi muhtemelen WiFi üzerinden otomatik yaptınız ve bundan dolayı bazen indirmede kopmalar yaşandığı için sorun oluşabiliyor.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Burak küçüksubaşı
İtunes üzerinden dfu moda alıp sıfırlayın ve ardından temiz kurulum yapın ios 16 yı kurun bir sorun olacağını sanmıyorum veya iphone 11 kullanıp ios 16 yı kullanan var ise onlara sorun aynı problemi yaşayan varmı

seloyldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seloyldz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En güzeli telefonun yedeklemesini bilgisayarınıza alın. Daha sonra bilgisayarınızdan iTunes üzerinden ios16'yı indirin ve telefonunuzu sıfırlayıp güncellemeyi bilgisayar üzerinden yapın düzelecektir. Güncellemeyi muhtemelen WiFi üzerinden otomatik yaptınız ve bundan dolayı bazen indirmede kopmalar yaşandığı için sorun oluşabiliyor.
Evet wifi üzerinden yaptım
Mesaj otomatik birleştirildi:

İtunes üzerinden dfu moda alıp sıfırlayın ve ardından temiz kurulum yapın ios 16 yı kurun bir sorun olacağını sanmıyorum veya iphone 11 kullanıp ios 16 yı kullanan var ise onlara sorun aynı problemi yaşayan varmı
Bi arkadaşım kullanıyo sıkıntı yok

seloyldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seloyldz
Şuan ios 16 var telefonu yedekleyip format atıp bilgisayara bağlayıp ios 16 yı indiriyorum değilmi

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
Şuan ios 16 var telefonu yedekleyip format atıp bilgisayara bağlayıp ios 16 yı indiriyorum değilmi
Telefonunuzda olan verileri (fotoğraf vs) bunların önce yedeğini alın.
Daha sonra iTunes uygulamasından bilgisayarınızı ara kablosuyla bilgisayara bağlayın ve ios16 güncellemesini sadece İNDİRİN güncellemeyin.
Daha sonra icloud kullanıcı adınızı ve şifrenizi biliyorsunuzdur telefonunuzun ayarlar kısmından, İcloud'dan çıkış yapın ve telefonunuzu sıfırlayın (çünkü numaralar vs icloud'a kayıtlı olacağından sıfırlanmasın)
Telefonunuzu sıfırladıktan sonra bilgisayarınıza bağlayın ve iTunes üzerinden indirmiş olduğunuz ios16'nın kurulumunu yapın. Sorununuz düzelecektir.

seloyldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seloyldz
Telefonunuzda olan verileri (fotoğraf vs) bunların önce yedeğini alın.
Daha sonra iTunes uygulamasından bilgisayarınızı ara kablosuyla bilgisayara bağlayın ve ios16 güncellemesini sadece İNDİRİN güncellemeyin.
Daha sonra icloud kullanıcı adınızı ve şifrenizi biliyorsunuzdur telefonunuzun ayarlar kısmından, İcloud'dan çıkış yapın ve telefonunuzu sıfırlayın (çünkü numaralar vs icloud'a kayıtlı olacağından sıfırlanmasın)
Telefonunuzu sıfırladıktan sonra bilgisayarınıza bağlayın ve iTunes üzerinden indirmiş olduğunuz ios16'nın kurulumunu yapın. Sorununuz düzelecektir.
Teşekkür ediyorum saolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,427
Üyeler
162,685
Son üye
kelelvan
Top Bottom