İphone 11 mi iphone 12 mi yoksa iphone 12 mini mi alınir sizce ?

S22 al direkt S23 FE dense. Fiyatına göre de bence müthiş şuan.

S23 ün de sıfırı 28K falan aşırı pahalı değil ama madem bütçe az 20K ya sıfır S22 gayet mantıklı bence 😀
Pil üzecektir. S23 FE kasasındaki Exynos 2200, baz model S22 kasasındaki 8 gen 1' den daha stabil. Üstüne daha büyük pil ile S23 FE bence daha mantıklı. Tek eksisi ekran çerçeveleri bir tık kalın. Ama fiyatına göre kesinlikle iPhone 11-12-13' den daha mantıklı.

Pil üzecektir. S23 FE kasasındaki Exynos 2200, baz model S22 kasasındaki 8 gen 1' den daha stabil. Üstüne daha büyük pil ile S23 FE bence daha mantıklı. Tek eksisi ekran çerçeveleri bir tık kalın. Ama fiyatına göre kesinlikle iPhone 11-12-13' den daha mantıklı.
12 ile 12 mini arasında kalan biri için o kadar büyük boyutta cihaz önermek mantıklı gelmedi 😀

S22 de tek sorun pil zaten, ben sırf pil için S22 yerine S23 almıştım, kalan yönlerden S23 den pek farkı yok S22 nin.

S22 al direkt S23 FE dense. Fiyatına göre de bence müthiş şuan.

S23 ün de sıfırı 28K falan aşırı pahalı değil ama madem bütçe az 20K ya sıfır S22 gayet mantıklı bence
Yanı banada mantıklı geliyo ama apple heveside var bi yandan

Varsa al bir 12 birkaç sene kullan hevesini gider. Ama 15 gibi serileri alacak yüksek bütçe olmadıkça son durak samsung olur büyük ihtimalle 😀
Ya benim şu anki düşüncem 12 alsam heves aldıktan sonra satıp s22 falan almak olabilir

biraz daha koy 13 al 4-5 sene daha götürür sakın android alma 2 seneye pişman olursun

Varsa al bir 12 birkaç sene kullan hevesini gider. Ama 15 gibi serileri alacak yüksek bütçe olmadıkça son durak samsung olur büyük ihtimalle 😀
apple a alışırsa androide geçeceğini sanmıyorum ama :D

Ya benim şu anki düşüncem 12 alsam heves aldıktan sonra satıp s22 falan almak olabilir
Sıkıcı telefon bence ve eski ve kötü yani. Telefonun albenisi yok kamerası da o kadar süper değil. S23FE/S22 daha iyidir muhtemelen.

apple a alışırsa androide geçeceğini sanmıyorum ama :D
Kendi adıma konuşursam senelerce kullandım ve ardından koşa koşa da gidip S23 aldım valla. Tek eksisi Apple tarafındaki ekosistemi bozmam oldu, onu da ileriki zamanlarda diğer Apple ürünlerimi Samsungla değiştirerek çözeceğim umarım.

Kendi adıma konuşursam senelerce kullandım ve ardından koşa koşa da gidip S23 aldım valla. Tek eksisi Apple tarafındaki ekosistemi bozmam oldu, onu da ileriki zamanlarda diğer Apple ürünlerimi Samsungla değiştirerek çözeceğim umarım.
s23 ve iphone x kullandım üst üste yemin ederim x ten aldığım kaliteli hissi ben s23 ten alamadım ayrıca s23 fotoğrafları iphone x yanında acayip kalitesiz geliyor sorun bende mi anlamadım ama gerçekten s23 e daha fazla dayanamadım hala x kullanıyorum çok memnunum apple ekosistemim falanda yok ama yine de apple
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2.el ya da yenilenmiş alma.
2.el almasında bir sorun yok ama yenilenmişlerde kaçak parça çok oluyor

Selam ben bu 3 telefon arasında kalmış bulunmaktayım bütçem 20 25 bin civarlarında yenilenmis telefon satan sitelerden veya 2. El olarak hangisini almalıyım acaba ?
Sıfırsa düz 12
2.else 12 mini piyasası yok diye ucuz olduğunu hatırlıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,072
Üyeler
184,380
Son üye
ROYEL
Geri