İphone 11 mi iphone 12 mi yoksa iphone 12 mini mi alınir sizce ?

Bu kadar param olsa ya katar S23 alırım ha katamazsam S23 FE. iPhone 11 cihaz değil 12 ise yetersiz bunların yanında.
S23 FE iPhone 13
S23 ise iPhone 14 rakibi ki bence s23 ve s23 fe rakiplerinden 1 adım daha iyi.
Samsung daha iyi ama ileride değerinde satılmıyor, değeride çok artmıyor.

İPhone'da ilerde değerine sanabiliyorsun ve değeride artıyor

(Zamanında 5kya İphone 11 almamıştık Samsung almıştık şimdi Samsung 15k İphone 11 24-25k)

Kanka 64 GB' ın yetme ihtimali mi var? 26999 liraya hemde? 128 bile artık yetersiz sayılır.
256gb telefon kullanıyorum aylık 16tl ye icloud aldım şuan hafızanın sadece 30gb sni kullanıyorum telefonda 9 dan fazla oyun olmasına rağmen he yetmezsede 128gb seçeneği ile arasında 1k var zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu mantıkla gidiyorsan her türlü iPhone almalı sana göre ama boş mantık, S23 12yi tokatlıyor anroidden kalitelidir mantığı ile alakası yok, ama zevk meselesi tabii sosyal medya vs açısında çoğu zaman iPhone daha iyidir, arkadaşın ne için kullanacağına bağlı.
telefon alırken teknik özellikten çok kullanım deneyimi bence daha önemli örneğin apple kullanıyorken hissettiğin akıcılığı androidden alamıyorsan veya arayüz seni tatmin etmiyorsa istediği kadar tokatlasın o telefon eksidedir zaten yazılımsal olarak arayüz olarak apple tüm androidlerin 4-5 gömlek üstü

64 GB telefon mu kalmış? Bir de arkadaşınız 2 hafta önce almış. Garip insanlar var.
iphone 11 64 gb kullanıyorum. 35 gb yer kaplıyor şuanlık. 2 ekran dolusu uygulama 2 3 tane de büyük boyutlu oyun var. daha ne kastığını gördüm, ne de yetersizliğini. 256 gb kullanana sormak lazım bence napıcaksın o kadar alanı diye? iş adamı falan değilseniz 256 almayın bence. muhtemelen 100-150 gb yer boş olarak öylece duracaktır.

27' ye 256 GB olsa alınmayacak cihazın 64 GB' ına bu parayı vermek saçmalık. Bu paraya kesinlikle S23 bakılmalı. Apple kölesi olsam anca belki o zaman alırım.
siz benim telefonumda 100x zoom olsun 12356728193mp olsun ve ya saçma sapan temalar koyacağım diyorsanız tabi ki de android alın ama teknik özelliklerde istediği kadar önde olsun hiç bir android apple ın verdiği akıcılığı yazılım desteğini ve kalite hissiyatını veremediğinden iphone 12 gibi çokta eski olmayan bir modele kötü demeniz saçma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iphone 11 64 gb kullanıyorum. 35 gb yer kaplıyor şuanlık. 2 ekran dolusu uygulama 2 3 tane de büyük boyutlu oyun var. daha ne kastığını gördüm, ne de yetersizliğini. 256 gb kullanana sormak lazım bence napıcaksın o kadar alanı diye? iş adamı falan değilseniz 256 almayın bence. muhtemelen 100-150 gb yer boş olarak öylece duracaktır.
aynen öyle 256gb telefon aldığıma ben şu an pişmanım 30gb yerini kullanıyorum

arkadaşlar zam gelicek gibi duruyor vatan mediamarkt 13 128 satmıyor şuan elimde 13 vardı kapalı kutu sabahtan beri mesaj geliyor alıcak olan elini cabuk tutsun

telefon alırken teknik özellikten çok kullanım deneyimi bence daha önemli örneğin apple kullanıyorken hissettiğin akıcılığı androidden alamıyorsan veya arayüz seni tatmin etmiyorsa istediği kadar tokatlasın o telefon eksidedir zaten yazılımsal olarak arayüz olarak apple tüm androidlerin 4-5 gömlek üstü
Yazılımsal olarak akıcı bir telefon ve 120 hz zaten 12den daha akıcı olduğuna eminim, ama zevk mesele bu tabii kişi daha önce ne kullanıyorsan ona göre devam etmesi daha mantıklı.

Biraz daha koya koya 15 doğru gidicez gibi gözüküyo 😃
yok hocam 15 abartı şu an 13 güncel özelliklerin hepsini kapsıyor tam yeterli bir cihaz hiç bir eksiğini hissetmeden 4-5 kullanabilirsiniz

Selam ben bu 3 telefon arasında kalmış bulunmaktayım bütçem 20 25 bin civarlarında yenilenmis telefon satan sitelerden veya 2. El olarak hangisini almalıyım acaba ?
poco f5 pro yada xiaomi13t

iPhone 12 kullanıyorum ve hiçbirisinin suratına bakılmaz. Zaten iPhone 12 dediğimiz telefon, 11'in köşeli ve OLED'li hali, bir de ultra geniş açı sensörü hissedilir şekilde daha iyi. Bunun dışında aynılar, SoC tarafında GPU'da güçleri çok yakın ama A14 daha verimsiz, cpuda %20 daha güçlü ve daha az yakıyor. En eleyici nokta tasarım ve panel, özellikle tasarım noktasında birbirleriyle alakaları yok, iPhone 11 çok dandik duruyor.

Apple şart değilse (ki macbooklu ekosistemin falan yoksa böyle bir şart koymak çok saçma), S22 bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,173
Üyeler
184,406
Son üye
Gurkan0174
Geri