Hocam ben daha dün aldım ama şu yukarıda yazdığıma cevap alabilirmiyim.iPhone 11 yerine S20 FE almıştım gram pişmanlık duymuyorum. Ekranı FULL HD bile olmayan bir telefon benim gözümde asla o fiyatları hak etmiyor.
Hangisine hocam?Hocam ben daha dün aldım ama şu yukarıda yazdığıma cevap alabilirmiyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vallahi yorum yapmaya geliyorsun yukarıdaki yazdığıma bir fikir veremiyorsun.
Diğer sayfada kaldı orada yazdım.Hangisine hocam?
Hocam sorunuz buysa piyasadan pek anlamam bir fikrim yok ben teknik kısmındayım.Sıfır aldım ama şöyle teklif verdim birisine sıfır 12 mini ye şuanda takasa girdiğimde 5500TL üstüne koymam gerekiyor sizce hiç satmayayim mi çünkü bunu yaptığımda ps4 vereceğim sizce ne yapmalıyım ama gayet emnunum 11 den.
Hocam sitede soruyu sordum yukarıda.
Yok piyasa değil sizce 12 mini sıfır almak için ps4 satılır mı bu.Hocam sorunuz buysa piyasadan pek anlamam bir fikrim yok ben teknik kısmındayım.
Yok hocam ben satmazdım o kadar da değil. Ekrana takılmazsanız 11 iyi telefondur.Yok piyasa değil sizce 12 mini sıfır almak için ps4 satılır mı bu.
Hocam aldım ben 3 süt okuyup bana fikir verirmisiniz.11 alınmaz a73 te sıfır alınmaz 1 aylık 9-10 arasına getirilmek şartıyla alınır yoksa ederinden fazla verilmez
Ben gayet memnunum ama yukarıda bakın arkadaşa.Yok hocam ben satmazdım o kadar da değil. Ekrana takılmazsanız 11 iyi telefondur.
Etiketleyebilir misiniz mesajı hocam ya hangisi?Hocam aldım ben 3 süt okuyup bana fikir verirmisiniz.
Ben gayet memnunum ama yukarıda bakın arkadaşa.
Hocam bu @Jaess.Sıfır aldım ama şöyle teklif verdim birisine sıfır 12 mini ye şuanda takasa girdiğimde 5500TL üstüne koymam gerekiyor sizce hiç satmayayim mi çünkü bunu yaptığımda ps4 vereceğim sizce ne yapmalıyım ama gayet emnunum 11 den.
Batarya kötü batarya kötü, gayet iyi kanka oyun oynamayacaksan. Hiç kullanmadın mı kanka? 1.5 yılda 1 pil degistireceksin cihaz sağlığı için sen gidip 3 yıllık pillere kötü diyip yada 6,7 modelini baz alıp söylüyorsan güncelle bilginis22 bence iphone 11 yerine alınırama bataryası kötü
Mini de aşırı küçük hocam (kendi elime göre söylüyorum.)Her zaman söylerim. 2. el 12 mini alabiliyorsam kesinlikle alırım.
Eski moda kaldı. Tek kamera, 4.7 inch ekran derken 6S Remastered gibi geliyor.Birde se 3 sizce nasıl o bakılmalı mı sizce.
Hocam şu yorumuma cevap alabilirmiyim sizden.Batarya kötü batarya kötü, gayet iyi kanka oyun oynamayacaksan. Hiç kullanmadın mı kanka? 1.5 yılda 1 pil degistireceksin cihaz sağlığı için sen gidip 3 yıllık pillere kötü diyip yada 6,7 modelini baz alıp söylüyorsan güncelle bilgini
Mini de aşırı küçük hocam (kendi elime göre söylüyorum.)
Eski moda kaldı. Tek kamera, 4.7 inch ekran derken 6S Remastered gibi geliyor.
.Sıfır aldım ama şöyle teklif verdim birisine sıfır 12 mini ye şuanda takasa girdiğimde 5500TL üstüne koymam gerekiyor sizce hiç satmayayim mi çünkü bunu yaptığımda ps4 vereceğim sizce ne yapmalıyım ama gayet emnunum 11 den.