Tam yüzde yüz vergi alınıyor böyle bir sistem ile yaşamaya çalışıyoruz telefon özel tüketim olmamalı ihtiyac bu799 dolarlık iphone 14 şuanda 30.999 TL den satışta ne beklenir ki zaten
Onlar da zamlanacak muhtemelen yakında.Bazı yerlerde satılıyor 15k dan
APPLE iPhone 11 64GB Akıllı Telefon Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
APPLE iPhone 11 64GB Akıllı Telefon Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.www.mediamarkt.com.tr
En azından bunun mantıklı açıklaması var gerçi yine mantıklı değil de799 dolarlık iphone 14 şuanda 30.999 TL den satışta ne beklenir ki zaten
Dostum olay bütçe değil, bu zam niye?Ne gerek var iPhone a bosverin bütçeniz neye yetiyorsa onu alın çokta önemli değil açıkçası
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tam yüzde yüz vergi alınıyor böyle bir sistem ile yaşamaya çalışıyoruz telefon özel tüketim olmamalı ihtiyac bu
max Türko satıcı işte, eski modeller resmi siteden satıştan kalkınca değerlendi sanıp fiyat arttırıyorlar gülünç.
Son güncellemeyi dolar 16 bantlarından fiyatlandırma yapmıştı ve şuan dolar 18 %10 artış bile olması aslında vergi ile %20 olarak yansır kaba taslak hoşgeldinizMağazalar bir anda 15k civarından 19k fiyat çekti. Dolar kurunda değişen bir şey yok. Apple'ın sitesinde satışından kaldırmasından dolayı mı oldu bu gerçekten?
Mantıklı açıklaması nedir ki?
Güncellenmemiş olabilir miBazı yerlerde satılıyor 15k dan
APPLE iPhone 11 64GB Akıllı Telefon Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
APPLE iPhone 11 64GB Akıllı Telefon Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.www.mediamarkt.com.tr
Hocam zaten 500 dolar iPhone 11 o da 9200tl civarında şu andaki kurda bu kurda uzun zamandır 15000e satılıyordu zaten Apple satışı durdurdu sanırım.Son güncellemeyi dolar 16 bantlarından fiyatlandırma yapmıştı ve şuan dolar 18 %10 artış bile olması aslında vergi ile %20 olarak yansır kaba taslak hoşgeldiniz