120hz ekran olduğu için 13iphone 12 64gb yi bu ay alabilirim 13 ü almak için eylülü beklemem lazım aralarındaki farka değermi beklemem
120 hz sadece 13 pro ve maxlerde var yanlış bilgi vermeyelim120hz ekran olduğu için 13
Çok fark ediyor ekran
Hocam sizde 12 var sanırsam.Ya gerçekten pahalı cihazlar bunlar kesin iPhone mu istiyorsun
13 vardı sattım 15800 e almıştım pili bana yetmedi yoğun kullanıyorum çünkü ve özelliklerini kullanmiyordum gerçekten standart telefon gibi kullanıyorum ben bi anlık hevesle aldım sonradan neden bu kadar para verdim ki dedim sattımHocam sizde 12 var sanırsam.Fiyatını hak etmiyor mu
Şu an ne var hocam sizde ?13 vardı sattım 15800 e almıştım pili bana yetmedi yoğun kullanıyorum çünkü ve özelliklerini kullanmiyordum gerçekten standart telefon gibi kullanıyorum ben bi anlık hevesle aldım sonradan neden bu kadar para verdim ki dedim sattım
Xaomi X3 pro kullanıyorum şuandaŞu an ne var hocam sizde ?
Düşünsene 13 parasına hem güzel oyun bilgisayarı alıyorsun birde telefon alıyorsun aradaki fark bu iPhone uzun yıllar giden bir cihaz ama ve çok stabil gram kasma donma olmaz kamerası mükemmel iyi çekiyor vs eyw ama ÜLKEMİZDE maalesef çok pahalıŞu an ne var hocam sizde ?
12 64gb kullanıyorum. 50gb cloud alıyorum. Telefon 120gb oluyor.iphone 12 64gb yi bu ay alabilirim 13 ü almak için eylülü beklemem lazım aralarındaki farka değermi beklemem