AkakçedenŞimdi gelip ya kardeşim o paraya 2. El 13 var falan demeyin dostlar 100 yılın başı telefon alcaz bari jelatinini biz açalım
12-11-x-SE falan nerden alabilirim
bütçen ne kankaŞimdi gelip ya kardeşim o paraya 2. El 13 var falan demeyin dostlar 100 yılın başı telefon alcaz bari jelatinini biz açalım
12-11-x-SE falan nerden alabilirim
Bütçe şu an belirsiz kral ticaret yapıyorum şu an 750 TL falan var elimde de tekno diye bı tel var 128 hafıza 4 ram 3 sanal 90 hz 5000 bataryabütçen ne kanka
kanka bende yazın 12 mini veya 13 mini almayı düşünüyorum hangisi denk gelirseBütçe şu an belirsiz kral ticaret yapıyorum şu an 750 TL falan var elimde de tekno diye bı tel var 128 hafıza 4 ram 3 sanal 90 hz 5000 batarya
geçen 12 mini 17kya düştü yazın düşseydi direkt alırdımkanka bende yazın 12 mini veya 13 mini almayı düşünüyorum hangisi denk gelirse
PC ye yatircaktim da arada foto moto cekiyom moralim bozuluyor çok kötü cekiyor drop falan yiyor çıldırıyorum bi iPhone alsam zaten daha 6 yıl falan değiştirmem telefonkanka bende yazın 12 mini veya 13 mini almayı düşünüyorum hangisi denk gelirse
Mesaj otomatik birleştirildi:
geçen 12 mini 17kya düştü yazın düşseydi direkt alırdım
Hangi site okanka bende yazın 12 mini veya 13 mini almayı düşünüyorum hangisi denk gelirse
geçen 12 mini 17kya düştü yazın düşseydi direkt alırdım
amazon kendi satıyordu kankaPC ye yatircaktim da arada foto moto cekiyom moralim bozuluyor çok kötü cekiyor drop falan yiyor çıldırıyorum bi iPhone alsam zaten daha 6 yıl falan değiştirmem telefon
Hem PC yi her yere goturemiyorsun telefon her zaman yaninda
Hangi site o
amazon tr satıyordu yd olmuyorYurt dışı olmuyor mu
yks hazırlanıyorum şu an yazın değiştireceğimGüzel fiyat yazın ne yapmayı düşünüyon sen
geceleri sağlam indirim denk geliyor amazonda geçen 2.5klık kulaklığı 920 ye aldımy
yks hazırlanıyorum şu an yazın değiştireceğim