S syceer 80+ Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 76 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Altan 19 Ağustos 2024 #1 E football vb. oyunlarda, ana ekran geçişlerinde ve klavyede bile drop yiyiyorum. Telefonu yeni aldım normal mi ayar mı yapmalıyım?
E football vb. oyunlarda, ana ekran geçişlerinde ve klavyede bile drop yiyiyorum. Telefonu yeni aldım normal mi ayar mı yapmalıyım?
Godric1461 80+ Bronze Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1,657 Dahası Reaksiyon skoru 627 İsim Godric 19 Ağustos 2024 #2 11 pro max kullanıyorum ısınma sorunum var yine drop yemiyorum.Asla normal değil.İtunes ile sıfırdan yazılım kurup dener misin ?
11 pro max kullanıyorum ısınma sorunum var yine drop yemiyorum.Asla normal değil.İtunes ile sıfırdan yazılım kurup dener misin ?
Patates Köftesi 80+ Bronze Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 931 Dahası Reaksiyon skoru 368 İsim Batın Köse 19 Ağustos 2024 #3 Dostum bu durum normal değil bence öyle ayar ile alakası felan da yok senin yerinde olsam iade veya garantiye yollardım. (Sıfırla ve son güncellemeyi yap.)
Dostum bu durum normal değil bence öyle ayar ile alakası felan da yok senin yerinde olsam iade veya garantiye yollardım. (Sıfırla ve son güncellemeyi yap.)