iPhone 13 Geliyor! Apple Event BAŞLADI!!!

Eğer iPhone 13’ün iPhone 12’den bir farkı olursa iPhone 13 ve Airpods 3 almak istiyorum umarım bir farkı olur

Hocam ekran teknolojisi ve işlemcisi bile yeter :D.
O tarz bir degisklik istemiyorum ama ben, islemcisinin daha iyi olmasi bir isime yaramaz, ekranin 120hz olmasi da cok cok onemli degil. Ben daha cok tasarimsal bir degisiklik istiyorum yani ekranda hic siyah kenar olmasin mesela full ekran olsun

O tarz bir degisklik istemiyorum ama ben, islemcisinin daha iyi olmasi bir isimey aramaz, ekranin 120hz olmasi da cok cok onemli degil. Ben daha cok tasarimsal bir degisiklik istiyorum yani ekranda hic siyah kenar olmasin mesela full ekran olsun
Hocam çentik küçülecek sanırım.
Onun dışında pek değişmez yeni değişti zaten.

ben lansman sonrası fiyatını hak edeceğini düşünmüyorum hala 12 mini en iyi tercih gibi

Süreyya Hanım'ın muhteşem değişimi.
iPhone 13 idare eder mi?

Niye sürekli yeni marka model şeyler çıkıyor iphone 12 neyine yetmiyordu insanların? Daha millet tadına varamadan 13 e geçildi şimdi herkes 13 e geçer, 1 yıla kalmaz 14 de çıkar.

Niye sürekli yeni marka model şeyler çıkıyor iphone 12 neyine yetmiyordu insanların? Daha millet tadına varamadan 13 e geçildi şimdi herkes 13 e geçer, 1 yıla kalmaz 14 de çıkar.
Teknoloji sabit kalırsa gelişilemez de ondan neden iphone 7 den 8 e 10 a 11 12 e geçildiyse aynı sebepten 13 e geçildi. Herkes geçecek diye bir şartta yok ben 12 kullanmaya devam edeceğim.
Süreyya Hanım'ın muhteşem değişimi.
iPhone 13 idare eder mi?
Kamerasındaki sinematik mod baya güzelmiş olmuş.

Mantıken zamanında insanlara tuşlu telefon da yetiyordu

Ya bir telefon neden bu kadar pahalı oluyor ya…

Geri