Neler Yeni

Iphone 13 renk öneri

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Furkan
Ben yakin bir zamanda iphone 13 almayi dusunuyorum 1 hafta kadar sonra renk olarak mavi guzel gibi kirmizi pembe benlik degil ama gece yarisi ve yildiz isigi mi ne o 2 sini acikta hic bir yerde goremedim kararsiz kaldim gece yarisi ve yildiz isigi nasil diye yoksa mavi dusunuyorum

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
Ben yakin bir zamanda iphone 13 almayi dusunuyorum 1 hafta kadar sonra renk olarak mavi guzel gibi kirmizi pembe benlik degil ama gece yarisi ve yildiz isigi mi ne o 2 sini acikta hic bir yerde goremedim kararsiz kaldim gece yarisi ve yildiz isigi nasil diye yoksa mavi dusunuyorum
Knk herkesin renk tercihi başka olabilir sana hangisi daha hoş geliyorsa onu seç

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,599
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Gece yarısı hoş duruyor bence ama zevkler ve renkler tartışılmaz.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gece yarısı hoş duruyor bence ama zevkler ve renkler tartışılmaz.
Gece yarisini acik hic gormedim bi kac yere gittimde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rengi bizzat gormek icin

LaketrooS

80+ Silver
Kral sadece meraktan soruyorum neden iPhone 13 alıyorsun?

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Gece yarısı uzay grisi gibi bişey zaten. Yıldız ışığı beyaza yakın ama tam beyaz değil daha sıcak bir beyaz. Kreme kaçıyor. Mavi ise 12 lerdeki kadar açık bir mavi değil daha çok lacivert gibi. Kanlı canlı sadece yıldız ışığını gördüm ve eski silverlarla renk olarak daha farklı.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kral sadece meraktan soruyorum neden iPhone 13 alıyorsun?
Soyle diyim s21 fe bekledim snapdragon gelmedi zaten gelsede isinma sorunu var snapdragon 888 de ve 8 gen 1 de 2 sindede var hocam ki onlara 10 12 verene kadar iphone 13 almak mantikli geldi bide iphone deger kaybetmiyor + olarak yazilim surekli 5 6 yil belki daha fazla geliyor android gibi 3 yilda bitmiyor + kaliteli ve teknik servis bakimindan stabillik bakimindan iyi yani keske daha ucuz olsalardida 13 pro v.s alsaydik

Gece yarısı uzay grisi gibi bişey zaten. Yıldız ışığı beyaza yakın ama tam beyaz değil daha sıcak bir beyaz. Kreme kaçıyor. Mavi ise 12 lerdeki kadar açık bir mavi değil daha çok lacivert gibi. Kanlı canlı sadece yıldız ışığını gördüm ve eski silverlarla renk olarak daha farklı.
Valla gece yarisi gri gibi durmuyor videoda siyaha cok daha yakin baya kotu lacivert gibi duruyor ama mavisi hos baya

KnightDavion

80+ Bronze
Unisex olduğu için gece yarısı tavsiye ederim.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,599
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Bütün renkleri gördüm, en güzeli siyah sonra kırmızı sonra mavi

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Apple isimleri süslüyor kulağa hoş geliyor. Koyu lacivert siyah gibi bir renk gece yarısı. Yıldız ışığı da beyazımsı bir renk. Siyah ve Beyaz üstünde biraz oynamışlar yani çok farketmiyor. Sen mavi diyince farklı bir renk istiyorsun gibi düşündüm. Bence yıldız ışığı ve gece mavisi klasik renk olur mavi farklılık olur daha hoş durur. Ben olsam mavi alırdım

LaketrooS

80+ Silver
Soyle diyim s21 fe bekledim snapdragon gelmedi zaten gelsede isinma sorunu var snapdragon 888 de ve 8 gen 1 de 2 sindede var hocam ki onlara 10 12 verene kadar iphone 13 almak mantikli geldi bide iphone deger kaybetmiyor + olarak yazilim surekli 5 6 yil belki daha fazla geliyor android gibi 3 yilda bitmiyor + kaliteli ve teknik servis bakimindan stabillik bakimindan iyi yani keske daha ucuz olsalardida 13 pro v.s alsaydik

Valla gece yarisi gri gibi durmuyor videoda siyaha cok daha yakin baya kotu lacivert gibi duruyor ama mavisi hos baya
Ohhh mantıklı

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Furkan
Apple isimleri süslüyor kulağa hoş geliyor. Koyu lacivert siyah gibi bir renk gece yarısı. Yıldız ışığı da beyazımsı bir renk. Siyah ve Beyaz üstünde biraz oynamışlar yani çok farketmiyor. Sen mavi diyince farklı bir renk istiyorsun gibi düşündüm. Bence yıldız ışığı ve gece mavisi klasik renk olur mavi farklılık olur daha hoş durur. Ben olsam mavi alırdım
Tam olarak oyle dusunuyorum iphone diyince direk beyaz siyah geliyor aklima birde ilk kez kullanicam ☺ nasip olursa

Ohhh mantıklı
En onemli olani bu saydiklarimdan deger kaybetmemesi ve yazilim desteginin uzun olmasi.

LaketrooS

80+ Silver
Tam olarak oyle dusunuyorum iphone diyince direk beyaz siyah geliyor aklima birde ilk kez kullanicam ☺ nasip olursa

En onemli olani bu saydiklarimdan deger kaybetmemesi ve yazilim desteginin uzun olmasi.
Ben hep gereksiz bulurdum böyle çok yüksek meblalara telefon almayı. Genellikle PlayStation veya PC alınması taraftariydim ama saydığınız nedenler gayet yeterli geldi banada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,999
Üyeler
166,132
Son üye
eldarovic
Top Bottom