Neler Yeni

Iphone 13'ü beklemek mantıklımı?

AlpEfe

80+
Dostlar selam yakın zamanda Iphone 12 pro almayı düşünüyordum ama aklıma geldi apple eylül ayında Iphone 13'ün tanıtımını yapıcaktı beklemeye değer mi? ve arada ne kadar bir fiyat farkı oluşur?

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
bütçeni bilmiyorum ve tercih senin. saygı duyuyorum fakat:
iphone 12 pro gerçekten alınası bir cihaz değil dostum 12 ile arasında neredeyse fark yok. 12 almanı tavsiye ederim.
iphone 11'den bahsetmiş olsak sadece amoled ekranı olduğu için bile 11 yerine 11 pro alınır diyebilirdik. fakat 12'de böyle bi durum yok. 12 pro alıcak bütçeniz varsa 13'e de yetişir diye düşünüyorum. ama 12 pro almayın. ya 12 alın, ya da 13

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Fiyatlar çok daha yüksek olacak bence, ya 11 pro ya da düz 12 al. 12 ile 12 pro arasındaki fiyat farkına bence değmez 1 tane kamera 1gb daha ram yani ram iphonlarda pek performansa aşırı etkisi olmuyor, kamera da ciddi fotoğraf makinesi gibi kullanmayacaksan düz 12 al geç. Ama paran varsa 13 bekleyebilirsin. Bu arada mini veya max almanı önermem. Max aşırı büyük, mini de harbiden küçük.

Savaş Satış

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Poyraz
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe
Dostlar selam yakın zamanda Iphone 12 pro almayı düşünüyordum ama aklıma geldi apple eylül ayında Iphone 13'ün tanıtımını yapıcaktı beklemeye değer mi? ve arada ne kadar bir fiyat farkı oluşur?
knk bence 12 al 13 e verilmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
12 nin pro veya promaxini alma israf olur pro max zaten tablet gibi bence 12 al 13le arasında fark olur bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Berk
İlgilendiği Kategoriler
Mobil
Acelen yoksa beklemen mantıklı. Sonuçta 13 çıkınca 12 satıştan kalkmıyor duruyor. Baktın 13 bütçeni aşıyor , 12 Pro alır geçersin.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Göktuğ Göçer
iphone 13 ler hangi ay satışa çıkıcak ?

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Bence beklemeye değecek bir değişiklik olmaz İphone 12 pro alman daha iyi olacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyatlar çok daha yüksek olacak bence, ya 11 pro ya da düz 12 al. 12 ile 12 pro arasındaki fiyat farkına bence değmez 1 tane kamera 1gb daha ram yani ram iphonlarda pek performansa aşırı etkisi olmuyor, kamera da ciddi fotoğraf makinesi gibi kullanmayacaksan düz 12 al geç. Ama paran varsa 13 bekleyebilirsin. Bu arada mini veya max almanı önermem. Max aşırı büyük, mini de harbiden küçük.
Max aşırı büyük değil bende iphone 6 s plus var boyutları aynı ve telefon artık bana küçük geliyor ki eskiden iphone SE kullanırdım o aşırı küçük çok kolay alışıyorsun.

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Bence beklemeye değecek bir değişiklik olmaz İphone 12 pro alman daha iyi olacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Max aşırı büyük değil bende iphone 6 s plus var boyutları aynı ve telefon artık bana küçük geliyor ki eskiden iphone SE kullanırdım o aşırı küçük çok kolay alışıyorsun.
Büyüklüğünden değil, ağırlığı. Ablamda 11 pro var eşşek gibi max aşırı ağırdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,593
Üyeler
161,723
Son üye
Emir45
Top Bottom