knk bence 12 al 13 e verilmezDostlar selam yakın zamanda Iphone 12 pro almayı düşünüyordum ama aklıma geldi apple eylül ayında Iphone 13'ün tanıtımını yapıcaktı beklemeye değer mi? ve arada ne kadar bir fiyat farkı oluşur?
12 nin pro veya promaxini alma israf olur pro max zaten tablet gibi bence 12 al 13le arasında fark olur benceDostlar selam yakın zamanda Iphone 12 pro almayı düşünüyordum ama aklıma geldi apple eylül ayında Iphone 13'ün tanıtımını yapıcaktı beklemeye değer mi? ve arada ne kadar bir fiyat farkı oluşur?
Bence beklemeye değecek bir değişiklik olmaz İphone 12 pro alman daha iyi olacaktır.Dostlar selam yakın zamanda Iphone 12 pro almayı düşünüyordum ama aklıma geldi apple eylül ayında Iphone 13'ün tanıtımını yapıcaktı beklemeye değer mi? ve arada ne kadar bir fiyat farkı oluşur?
Max aşırı büyük değil bende iphone 6 s plus var boyutları aynı ve telefon artık bana küçük geliyor ki eskiden iphone SE kullanırdım o aşırı küçük çok kolay alışıyorsun.Fiyatlar çok daha yüksek olacak bence, ya 11 pro ya da düz 12 al. 12 ile 12 pro arasındaki fiyat farkına bence değmez 1 tane kamera 1gb daha ram yani ram iphonlarda pek performansa aşırı etkisi olmuyor, kamera da ciddi fotoğraf makinesi gibi kullanmayacaksan düz 12 al geç. Ama paran varsa 13 bekleyebilirsin. Bu arada mini veya max almanı önermem. Max aşırı büyük, mini de harbiden küçük.
Büyüklüğünden değil, ağırlığı. Ablamda 11 pro var eşşek gibi max aşırı ağırdırBence beklemeye değecek bir değişiklik olmaz İphone 12 pro alman daha iyi olacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Max aşırı büyük değil bende iphone 6 s plus var boyutları aynı ve telefon artık bana küçük geliyor ki eskiden iphone SE kullanırdım o aşırı küçük çok kolay alışıyorsun.