şahin doğan
80+ Platinum
Yapamazsın.ben gir cık yapmadım başka ülkelere yapamam mı şimdi boşa almayım
Yapamazsın.ben gir cık yapmadım başka ülkelere yapamam mı şimdi boşa almayım
tüh yaYapamazsın.
peki passport çıkartsam olur mu yurt dışına çıkmadan yine? kalıcıYapamazsın.
Hayır.peki passport çıkartsam olur mu yurt dışına çıkmadan yine? kalıcı
neden? süresi bitince pasaportun imei kaydı iptal olur muHayır.
Ne neden hocam ? giriş çıkış yapmadan pasaporta, kimliğe kayıt yapamazsınız. Neyin itirazı bu ?neden? süresi bitince pasaportun imei kaydı iptal olur mu
13 ve 14 arasında tek fark kamera, 14 daha sabit ve biraz daha iyi fotoğraf video çekiyor. 13 kullanıyorum aşırı iyi kamerası varmerhaba kapalı kutu yd cihaz bunu alıyorum fakat imei kaydı yapıcam o da 2700 TL imiş yanlışım varsa düzeltin TC kimliğim ile yapabilir miyim passport şartmı ve saçma olucak ama affedin yurt dısı ürünü kayıt ettiğimizde güncelleme alır değil mi almamazlık gibi bi durum söz konusu olur mu? alayım mı sizce bu şekilde?
anladım ben o zaman Gürcistan giriş çıkış yapayım eve döndüğümde kimliğe kayıt yapayım değil mi ancak bu şekilde olur sanırımNe neden hocam ? giriş çıkış yapmadan pasaporta, kimliğe kayıt yapamazsınız. Neyin itirazı bu ?
karar veremedim bende bakcam ya13 ve 14 arasında tek fark kamera, 14 daha sabit ve biraz daha iyi fotoğraf video çekiyor. 13 kullanıyorum aşırı iyi kamerası var
Gürcistan gezmeyi düşünüyorum gir cık yaptıktan sonra TC kimliğe kayıt edebiliyorum yani sınırsız kalıcı doğru mudur?tc ye kayıt ettirmen için yurt dışına çıkman lazım pasaportsuz ülkeye gir çık yap 3 yıl sadece sen olmak şartıyla kullanabiliyorsun sonrasında serbest
evetanladım ben o zaman Gürcistan giriş çıkış yapayım eve döndüğümde kimliğe kayıt yapayım değil mi ancak bu şekilde olur sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
karar veremedim bende bakcam ya
Gürcistan gezmeyi düşünüyorum gir cık yaptıktan sonra TC kimliğe kayıt edebiliyorum yani sınırsız kalıcı doğru mudur?
evet gir çık yaparken bir şey yapmaya gerek var mı bilmiyorum ama araştır öyle yapanladım ben o zaman Gürcistan giriş çıkış yapayım eve döndüğümde kimliğe kayıt yapayım değil mi ancak bu şekilde olur sanırım
karar veremedim bende bakcam ya
Gürcistan gezmeyi düşünüyorum gir cık yaptıktan sonra TC kimliğe kayıt edebiliyorum yani sınırsız kalıcı doğru mudur?
ekstra bir şey yapmak gerekiyor mu sadece bir cık mı
pasaport al en yakın yurtdışı ülkesine gir çık yap eve dön 2700e kaydı yap bu kadarekstra bir şey yapmak gerekiyor mu sadece bir cık mı
ben de kaydettiricem 2 hafta içindeekstra bir şey yapmak gerekiyor mu sadece bir cık mı
sadece pasaport alsam yurt dışına çıkmadan o pasaport kayıt yapabilir miyimpasaport al en yakın yurtdışı ülkesine gir çık yap eve dön 2700e kaydı yap bu kadar
?pasaport al en yakın yurtdışı ülkesine gir çık yap eve dön 2700e kaydı yap bu kadar
ben de kaydettiricem 2 hafta içinde
sadece passport çıkartsam olur mu yurt dısına cıkmasam pasaporta kayıt yapsamevet gir çık yaparken bir şey yapmaya gerek var mı bilmiyorum ama araştır öyle yap
olmaz çıkman lazım öyle olsa herkes yaparsadece pasaport alsam yurt dışına çıkmadan o pasaport kayıt yapabilir miyim
?
sadece passport çıkartsam olur mu yurt dısına cıkmasam pasaporta kayıt yapsam