NVIDIAMDINTEL
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,069
Hepsiburada premium üyelikle beraber visa kart 44.599TL
Siyah renk 44.299TL
Siyah renk 44.299TL
Son düzenleme:
iphone 16e 39-40K satılıyor hangisini tercih etmek mantıklıHepsiburada premium üyelikle beraber visa kart 44.599TL
Alıntıyı görüntüle
bende premium üyeyim gözükmüyor sepetede ekledim 2k indirim görünmüyorHepsiburada premium üyelikle beraber visa kart 44.599TL
Alıntıyı görüntüle
Sadece visa kartla gözüküyorbende premium üyeyim gözükmüyor sepetede ekledim 2k indirim görünmüyor
edit visa karta özelmiş benim kart mastercard
evet bende kartıma bakınca ayıktımSadece visa kartla gözüküyor
dinamik ada ve 2. kamera istiyorsan 15, daha iyi işlemci, +2gb ram, daha iyi batarya ve yapay zeka istiyorsan 16eiphone 16e 39-40K satılıyor hangisini tercih etmek mantıklı
dinamik ada ne oluyo reis bilgim yok bi de 2. kameranın avantajı ne aydınlatır mısın şart mı yanidinamik ada ve 2. kamera istiyorsan 15, daha iyi işlemci, +2gb ram, daha iyi batarya ve yapay zeka istiyorsan 16e
biraz daha pratiklik kazandırıyor diyebilirim bildirim panelini açmadan müzik değiştirmek gibi 2. kamera daha geniş fotoğraf video çekiyor ana kameraya göre bu iki telefondan birini alacaksan karşılaştırma videosu vardır bi bak bencedinamik ada ne oluyo reis bilgim yok bi de 2. kameranın avantajı ne aydınlatır mısın şart mı yani
geniş açı ve portre için yardımcı oluyor 2. kamera ayrıca geceleri daha iyi performans veriyor diye biliyorum dinamik ada ise kameranın konumlandığı yer farklı işlevlerde de kullanılıyo 16 e de sabit çentikdinamik ada ne oluyo reis bilgim yok bi de 2. kameranın avantajı ne aydınlatır mısın şart mı yani
iPhone 14 de indirim de ona da bak 3konu açmaya erindimiphone 16e 39-40K satılıyor hangisini tercih etmek mantıklı
Apple bir cihaz için güzel fiyat fakat bu noktada 128 GB olması yetersiz gelecektir.Hepsiburada premium üyelikle beraber visa kart 44.599TL
Alıntıyı görüntüle
14 plus var zaten şu an bendeiPhone 14 de indirim de ona da bak 3konu açmaya erindim![]()
o halde değiştirmene gerek yok bence yani sonuçta 14 plusla 16 e nin ekranı boyut dışında aynı14 plus var zaten şu an bende