Neler Yeni

Yardım İphone 15 aldım fakat iyleştirilmiş pil açmam lazım mı

siyabent

80+ Silver
aydınlandım resmen bunu da mı yapmışlar 2 yıldır kullanıyorum daha yeni öğrendim teşekkürler hocam :D
Yanlışım varsa düzeltin ben bu olayı anlamadığım için detaylıca araştırdım zamanında bu bilgiye ulaştım

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yunus Emre Uzun
Yanlışım varsa düzeltin ben bu olayı anlamadığım için detaylıca araştırdım zamanında bu bilgiye ulaştım
yok hocam benimde hiçbir fikrim yoktu ne işe yaradığıyla alakalı ondan dedim

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Gökhan
ben s25 aldım o ayarı kapadım zaten servisinde pil değişimi işçilik dahil 2k tabi iphonede fiyatlar nasıl bilmiyorum

zyraxone

80+ Bronze
100olsun tabi bir şey olmaz sadece açıkken daha yavaş 100 olur onuda geçtim ayarlı zaten bu cihazlar ne kadar hor kullanırsanız kullanın 2 yıl boyunca pil sağlığını %80 altına düşüremezsiniz
Yo basit kullanımda coğu iphpne 2 seneye 85 görüyor. Hiçbirimiz pil süremizde fark hissetmiyoruz. Oda boş iş 3 senede mümkünse 2 senede bir değiştirmek lazım pilleri eğer kullanmaya devam edilecekse

siyabent

80+ Silver
Yo basit kullanımda coğu iphpne 2 seneye 85 görüyor. Hiçbirimiz pil süremizde fark hissetmiyoruz. Oda boş iş 3 senede mümkünse 2 senede bir değiştirmek lazım pilleri eğer kullanmaya devam edilecekse
Hocam %80 altına düşünce servis garanti kapsamında pil değiştirmek zorunda bu yüzden telefonu 2 yıl açık bırakın yine 80altına düşmez. Ayarlıdır o
Ayriyeten bir yıl bittikten sonra hissedilir bi fark yaşanıyor pil süresinde yoğun kullanmıyorsanız farketmezsiniz tabi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pilde en erken 3 sene en geç 4 senede değişime ihtiyaç duyuluyor

zyraxone

80+ Bronze
Hocam %80 altına düşünce servis garanti kapsamında pil değiştirmek zorunda bu yüzden telefonu 2 yıl açık bırakın yine 80altına düşmez. Ayarlıdır o
Ayriyeten bir yıl bittikten sonra hissedilir bi fark yaşanıyor pil süresinde yoğun kullanmıyorsanız farketmezsiniz tabi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pilde en erken 3 sene en geç 4 senede değişime ihtiyaç duyuluyor
8 saat 20dkdan 8 saate düştü. Fark yok bence açık ekran sürem bana kalırsa yine aynı yine telefpnda yaptıklarım aynı.

Zaten düsüyor sarj ettikçe ve deşarj oldukça ama kolay kolay büyük fark yaratmıyor

kaan22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kaan dogan
100olsun tabi bir şey olmaz sadece açıkken daha yavaş 100 olur onuda geçtim ayarlı zaten bu cihazlar ne kadar hor kullanırsanız kullanın 2 yıl boyunca pil sağlığını %80 altına düşüremezsiniz
sağol reis baş tacısın

siyabent

80+ Silver
sağol reis baş tacısın
Eyvallah reisim hayırlı olsun fazla takma pil konusunu 2 yıldan fazladır kullanıyorum şu cihazı pil değişimi 5k cihazı satıp yenisini almak 10k masraf baktın sarmadı satar 3 5 ekler üstünü alırsın 😅

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,229
İsim
Ali
Ya bizim Türkler niye aldıkları cihazı kısıtlıyorlar? :D Telefona senin itaat etmen lazım, senin ona değil.

Bırak şarj olsun, full istediğin zaman tak, pil biterse değiştirirsiniz. Birkaç ay daha uzun götürse ne, götürmese ne?

Bence rahat rahat kullanın, çok da dert etmeyin. Açık ya da kapalı.

Hayırlı olsun bu arada.
Aynı düşüncedeyim. Aman şarj döngüsü yok pil dolmadan evden çıkamam filan çok değişik bir kitle var. Bunu genel olarak diyorum. Android kullanan ben ve diğer arkadaşlarım acil dışarı çıkacaksak telefon %40 mı şarj oldu yeter diyip çekip gidiyoruz. Telefon hayatları kolaylaştırması gerekirken aman güncelleme yapmayın yavaşlıyor, aman pile böyle dikkat edin valla saçmalık.

Diğer cihazım iPhone 11 onda da aynı umursamazlık ile devam ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,062,401
Üyeler
168,780
Son üye
sppcee