ZodiacArs01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 554
Sizce 128gb yeterli olur mu? 256gb çıkınca pm fiyatına geliyor. Onu alırım daha mantıklı geliyor bana
hocam 2024 model bir telefonu 60 hz kullanmak biraz saçma şahsen 120 hz'e geçtikten sonra diğer telefonlar gözümde küçüldüSizce 128gb yeterli olur mu? 256gb çıkınca pm fiyatına geliyor. Onu alırım daha mantıklı geliyor bana
15 pro 120hz zaten. Öyle değil mi?hocam 2024 model bir telefonu 60 hz kullanmak biraz saçma şahsen 120 hz'e geçtikten sonra diğer telefonlar gözümde küçüldü
Evet.15 pro 120hz zaten. Öyle değil mi?
Yetmez 256 ve üstü alın
Uygulamalar ve fotoğraf-videolar çok yer kaplıyor. Bence 256 alınmalı.
Çok fazla fotoğraf video çekiyorsanız 256 gb daha mantıklı.
Çok fazla fotoğraf video biriktiren biriysen 256 almak daha mantıklı olur ama icloud kullanırım diyorsan alabilirsin bence
Boyutu sıkıntı olmayacaksa al geç. Ben o kadar büyük ekran kullanamam mesela. Maks pro serisini almak isterdim.O zaman 15 pro max alırım daha iyi. Aynı fiyat neredeyse![]()
Maalesef forumun kötü yanı. Direkt atlamak oluyor. 60hz diyelim konu o değil ki. Teşekkür ederim hocamEvet.
Bence de büyük ama o fiyata pm daha mantıklı geliyor gibi. Bilmiyorum o konuyu tam. Aklımda oturtmam gerekiyor. Elde görünce belki çok büyük bu deyip 15 pro 256 alırım.Boyutu sıkıntı olmayacaksa al geç. Ben o kadar büyük ekran kullanamam mesela. Maks pro serisini almak isterdim.