ekosistemden macbook ya da ipad air pro almayacaksan 16e almanı önermem geniş açısı yok zoomu kötüArkadaşlar yeni telefon almak istiyorum IOS olsun istiyorum şu anki telefonum S21FE telefonda bir problem yok fakat kamerasını hiç beğenemiyorum. Hayatımda hep Android kullandım şimdi iOS geçmek istiyorum, 13 vs 16e hangisi iyidir?
16e tabikide 13 baya eskidi artık s21fe de ekran 60 hz değil bunu dert etmezseniz 16e iyi cihaz hem eski 8 lerede benziyor nostarjikArkadaşlar yeni telefon almak istiyorum IOS olsun istiyorum şu anki telefonum S21FE telefonda bir problem yok fakat kamerasını hiç beğenemiyorum. Hayatımda hep Android kullandım şimdi iOS geçmek istiyorum, 13 vs 16e hangisi iyidir?
ekosistemden macbook ya da ipad air pro almayacaksan 16e almanı önermem geniş açısı yok zoomu kötü
16e tabikide 13 baya eskidi artık s21fe de ekran 60 hz değil bunu dert etmezseniz 16e iyi cihaz hem eski 8 lerede benziyor nostarjik![]()
Ön kamerası iyi arka kamerası tek lens e göre gayet yeterli makro uzak çekim vb yapmıyorsanız gayet yeterli olucaktır pil performansıda o boyuttaki bir cihaza göre 10/8alırAnladığım kadarıyla 16e, ön ve arka kamerası nasıl?
iphone 16e kesinlikle kullanmayan bilmez kemara iş görücek kıvamda aşırı uçuk rakamlarda degilse 16e bakArkadaşlar yeni telefon almak istiyorum IOS olsun istiyorum şu anki telefonum S21FE telefonda bir problem yok fakat kamerasını hiç beğenemiyorum. Hayatımda hep Android kullandım şimdi iOS geçmek istiyorum, 13 vs 16e hangisi iyidir?