Iphone 16e vs Iphone 13 hangisi?

ahmt3

80+
Reaksiyon skoru
56
Arkadaşlar yeni telefon almak istiyorum IOS olsun istiyorum şu anki telefonum S21FE telefonda bir problem yok fakat kamerasını hiç beğenemiyorum. Hayatımda hep Android kullandım şimdi iOS geçmek istiyorum, 13 vs 16e hangisi iyidir?

İphone 13 çıkalı 5 yıl olacak artık çok eskidi ben 16e öneririm.

Arkadaşlar yeni telefon almak istiyorum IOS olsun istiyorum şu anki telefonum S21FE telefonda bir problem yok fakat kamerasını hiç beğenemiyorum. Hayatımda hep Android kullandım şimdi iOS geçmek istiyorum, 13 vs 16e hangisi iyidir?
ekosistemden macbook ya da ipad air pro almayacaksan 16e almanı önermem geniş açısı yok zoomu kötü

16e tabikide 13 baya eskidi artık s21fe de ekran 60 hz değil bunu dert etmezseniz 16e iyi cihaz hem eski 8 lerede benziyor nostarjik:)

ekosistemden macbook ya da ipad air pro almayacaksan 16e almanı önermem geniş açısı yok zoomu kötü

Geniş açı benim için olmazsa olmaz değil kullanmasam da olur önemli olan ön kamerası ve arka kamerası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

16e tabikide 13 baya eskidi artık s21fe de ekran 60 hz değil bunu dert etmezseniz 16e iyi cihaz hem eski 8 lerede benziyor nostarjik:)

S21Fe'yi şarjından dolayı güç tasarrufunda kullanıyorum zaten 60hz gibi oldu telefon.

Anladığım kadarıyla 16e, ön ve arka kamerası nasıl?

Anladığım kadarıyla 16e, ön ve arka kamerası nasıl?
Ön kamerası iyi arka kamerası tek lens e göre gayet yeterli makro uzak çekim vb yapmıyorsanız gayet yeterli olucaktır pil performansıda o boyuttaki bir cihaza göre 10/8alır

iphone 16e kesinlikle kullanmayan bilmez kemara iş görücek kıvamda aşırı uçuk rakamlarda degilse 16e bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,899
Üyeler
186,961
Son üye
aslanhuseyin
Geri