2000-2012 arası her yerde satılan mp3 çalardan al kulaklık tak bataryası şişene kadar dinleBir süre inzivaya çekilmek istiyorum yapıcağım şeyler müzik dinlemek ve görüşme yapmak bir de şu anda 5s apple music destekliyor mu ?
Whatsapp bile kullanmam diyorsan iş yapar gibi.Bir süre inzivaya çekilmek istiyorum yapıcağım şeyler müzik dinlemek ve görüşme yapmak bir de şu anda 5s apple music destekliyor mu ?
Wp felan kullanmayacam , zaten hali hazırda a35 kullanıyorum ondan wp gibi şeylere işim düşünce hallederim sadece biraz kapanıp yapıcağım işlere odaklanmak istiyorum şöyle 1 2 yıl işimi görür müWhatsapp bile kullanmam diyorsan iş yapar gibi.
Elindeki telefonda ultra güç tasarrufu moduna geç kullanacağın uygulamaları seç keyfine bak bence, sırf bunun için başka telefon almak mantıklı gelmedi.Wp felan kullanmayacam , zaten hali hazırda a35 kullanıyorum ondan wp gibi şeylere işim düşünce hallederim sadece biraz kapanıp yapıcağım işlere odaklanmak istiyorum şöyle 1 2 yıl işimi görür mü
Aramada yapmak istiyorumfiyat farkı ne kadar vardır bilmiyorum ama ipod modelide tercih edilebilir