𝙆𝙤𝙫𝙗𝙤𝙮𝙗𝙚𝙮 𝐈𝐈 80+ Bronze Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 1,163 8 Kasım 2022 #14 TinerciAlper yazmış: bana sormadı zaten telefonuda vardı Devamı için tıklayın... Ah bu pederler ah başımızı yakıyor
TinerciAlper yazmış: bana sormadı zaten telefonuda vardı Devamı için tıklayın... Ah bu pederler ah başımızı yakıyor
QRuder 80+ Silver Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 2,328 8 Kasım 2022 #15 TinerciAlper yazmış: Babam habersiz 2kya iphone 7 almış neyse hicbisry bilmiyorum degiseni vs niye aldin diyorum öylesine diyo bazen anlayamiyorum bu adami telefon donuyor ayarlara sms neye girersem sifirlamadada donuyor kafayi yedirtcek ayarlarda zaten ilerlemek icin 5dk bekliyorum kafayi yicem nasil duzelir bu nedendir Devamı için tıklayın... yeni mi aldı, yeni aldıysa mediamark veya teknosa dan mı aldı? ordan aldıysa yenilenmiş telefon o. İyiki almamısım eğer o ise
TinerciAlper yazmış: Babam habersiz 2kya iphone 7 almış neyse hicbisry bilmiyorum degiseni vs niye aldin diyorum öylesine diyo bazen anlayamiyorum bu adami telefon donuyor ayarlara sms neye girersem sifirlamadada donuyor kafayi yedirtcek ayarlarda zaten ilerlemek icin 5dk bekliyorum kafayi yicem nasil duzelir bu nedendir Devamı için tıklayın... yeni mi aldı, yeni aldıysa mediamark veya teknosa dan mı aldı? ordan aldıysa yenilenmiş telefon o. İyiki almamısım eğer o ise
TinerciAlper 80+ Gold Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 6,298 Dahası Reaksiyon skoru 3,693 Konum Ordu İsim Alper Burak Sarı Instagram alperburaks Steam https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776 Discord Alperburaks 8 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 QRuder yazmış: yeni mi aldı, yeni aldıysa mediamark veya teknosa dan mı aldı? ordan aldıysa yenilenmiş telefon o. İyiki almamısım eğer o ise Devamı için tıklayın... ikinci el almış birinden
QRuder yazmış: yeni mi aldı, yeni aldıysa mediamark veya teknosa dan mı aldı? ordan aldıysa yenilenmiş telefon o. İyiki almamısım eğer o ise Devamı için tıklayın... ikinci el almış birinden
C Cengizhan1296 80+ Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 14 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim Cengiz Han 10 Kasım 2022 #17 Kardeşim selamlar, ilk önce yazılım atmayı dene YouTube dan video izleyerek yazılım at sonra sorun devam ederse yardımcı olmaya çalışacağım
Kardeşim selamlar, ilk önce yazılım atmayı dene YouTube dan video izleyerek yazılım at sonra sorun devam ederse yardımcı olmaya çalışacağım