Bimmerx 80+ Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 456 15 Haziran 2022 #1 sol tarafa mikrofon demişler x forumda. bilmediğimden soruyorum, sol taraf mikrofon mu yoksa benim telefonun sol hoparlörü bozuk mu
sol tarafa mikrofon demişler x forumda. bilmediğimden soruyorum, sol taraf mikrofon mu yoksa benim telefonun sol hoparlörü bozuk mu
Berk Atmaca 80+ Silver Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 4,001 Dahası Reaksiyon skoru 2,267 Konum Mersin İsim Berk Atmaca 15 Haziran 2022 #2 Orası hoparlör değil. Ahize ve alt sağ kısımdaki hoparlörden ses gelmesi lazım.
Bimmerx 80+ Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 456 15 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Berk Atmaca yazmış: Orası hoparlör değil. Ahize ve alt sağ kısımdaki hoparlörden ses gelmesi lazım. Devamı için tıklayın... ahizeden ses geliyor alt sağdan da ses geliyor ama alt solu da hoparlör sandım ben. değilmiş kazık mı yedim diye düşünüyodum
Berk Atmaca yazmış: Orası hoparlör değil. Ahize ve alt sağ kısımdaki hoparlörden ses gelmesi lazım. Devamı için tıklayın... ahizeden ses geliyor alt sağdan da ses geliyor ama alt solu da hoparlör sandım ben. değilmiş kazık mı yedim diye düşünüyodum
Berk Atmaca 80+ Silver Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 4,001 Dahası Reaksiyon skoru 2,267 Konum Mersin İsim Berk Atmaca 15 Haziran 2022 #4 Bimmerx yazmış: ahizeden ses geliyor alt sağdan da ses geliyor ama alt solu da hoparlör sandım ben. değilmiş kazık mı yedim diye düşünüyodum Devamı için tıklayın... Yok bende de gelmiyor ordan. İphone 8 var bende de.
Bimmerx yazmış: ahizeden ses geliyor alt sağdan da ses geliyor ama alt solu da hoparlör sandım ben. değilmiş kazık mı yedim diye düşünüyodum Devamı için tıklayın... Yok bende de gelmiyor ordan. İphone 8 var bende de.
Bimmerx 80+ Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 456 15 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Berk Atmaca yazmış: Yok bende de gelmiyor ordan. İphone 8 var bende de. Devamı için tıklayın... anladım teşekkürler
Berk Atmaca yazmış: Yok bende de gelmiyor ordan. İphone 8 var bende de. Devamı için tıklayın... anladım teşekkürler