ilk başlarda kamerası ve arayüzü garip gelebilir illa ki alışırsın ha bana soracak olursan 8 s10 veya s10+ dan daha iyi çünkü samsungun yeni çıkardığı telefonların ön kamerası sanki makyaj yapıyormuş gibiArkadaşlar su anda iPhone 8 kullanıyorum memnunum bi sıkıntım yok ama S10 ya da S10+ geçsem daha iyi olur mu ?
Evet daha önce s10e kullandım 12 ay kadar ön kameranın açısı ve kalitesi kötüilk başlarda kamerası ve arayüzü garip gelebilir illa ki alışırsın ha bana soracak olursan 8 s10 veya s10+ dan daha iyi çünkü samsungun yeni çıkardığı telefonların ön kamerası sanki makyaj yapıyormuş gibi
ön kamerayı sık kullanıyosan samsung önermemEvet daha önce s10e kullandım 12 ay kadar ön kameranın açısı ve kalitesi kötü
Hep öyleydi Samsung'un kamerlari çok kötüilk başlarda kamerası ve arayüzü garip gelebilir illa ki alışırsın ha bana soracak olursan 8 s10 veya s10+ dan daha iyi çünkü samsungun yeni çıkardığı telefonların ön kamerası sanki makyaj yapıyormuş gibi
eski telefonlarında MP düşük ama netlik yüksek yenilerinde MP yüksek ama yağlı boya gibi çekiyorHep öyleydi Samsung'un kamerlari çok kötü
Bence iPhone 8 de kal samsungu alırsan kamerada bı gerilik yaşarsın youtubedeki vs leri izle istersen test sonuçlarindan bı fikir verirHer şekilde kullanıyorum
yanlış bilgilendirmeyinizHep öyleydi Samsung'un kamerlari çok kötü
Ayneneski telefonlarında MP düşük ama netlik yüksek yenilerinde MP yüksek ama yağlı boya gibi çekiyor
Yanlış bilgilendirme yorum benim fikrimce@Evil Belief @Muhammet Sağlam @başardık abi @emirhan1234 @BaşaramadıkAbi
iPhone 8 bence kullanmaya devam edin. S10 son güncellemesini alır güncelleme alacak olursa. S10 şuanda güncel değil 3 yıllık bir cihaz. Alınmaz bu zamanda. Daha güncellere bakın ama dediğim gibi iPhone 8 hâlâ iyi.
yanlış bilgilendirmeyiniz