ıPhone telefonumdaki fotoğraflarım Ipad'ime gidiyor

Mutluleymun

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
704
Telefonumda aldığım bütün ekran görüntüleri fotoğraflarım ıPad'ime gidiyor ıPad'imi ailem de kullandığı için görmelerini istemiyorum nasıl kapatabilirim

Telefonumda aldığım bütün ekran görüntüleri fotoğraflarım ıPad'ime gidiyor ıPad'imi ailem de kullandığı için görmelerini istemiyorum nasıl kapatabilirim
TAM emin değilim ama aynı iclod hesabını kullanıyorsan ondan dolayı olabilir tabletin veya telefonun iclod değiştirmeyi dene

aynı icloud hesaplarını bağlama
teknoloji ne gelişmiş be

Aynı iCloud hesabına bağlanma.
Kullandığım her şey bu iCloud hesabında bağlanmam gerekiyor iCloud yedeklemeden fotoğrafları çıkarırsam düzelir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TAM emin değilim ama aynı iclod hesabını kullanıyorsan ondan dolayı olabilir tabletin veya telefonun iclod değiştirmeyi dene
aynı icloud hesaplarını bağlama
teknoloji ne gelişmiş be
Kullandığım her şey bu iCloud hesabında bağlanmam gerekiyor iCloud yedeklemeden fotoğrafları çıkarırsam düzelir mi?
.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.
Olabilir

Fotoğraflar silinecektir işlem öncesi yedek alın.

Ayarlar>Profil>iCloud>Fotoğraflar>iCloud Fotoğrafları anahtarını kapalı hale getirin. iPadinizdeki fotoğrafları ister icloud uzerinden ister iPad uzerinden silerek temizleyebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,835
Üyeler
187,253
Son üye
Redaklor
Geri