Mutluleymun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 704
Telefonumda aldığım bütün ekran görüntüleri fotoğraflarım ıPad'ime gidiyor ıPad'imi ailem de kullandığı için görmelerini istemiyorum nasıl kapatabilirim
TAM emin değilim ama aynı iclod hesabını kullanıyorsan ondan dolayı olabilir tabletin veya telefonun iclod değiştirmeyi deneTelefonumda aldığım bütün ekran görüntüleri fotoğraflarım ıPad'ime gidiyor ıPad'imi ailem de kullandığı için görmelerini istemiyorum nasıl kapatabilirim
Aynı iCloud hesabına bağlanma.Telefonumda aldığım bütün ekran görüntüleri fotoğraflarım ıPad'ime gidiyor ıPad'imi ailem de kullandığı için görmelerini istemiyorum nasıl kapatabilirim
aynı icloud hesaplarını bağlamaTelefonumda aldığım bütün ekran görüntüleri fotoğraflarım ıPad'ime gidiyor ıPad'imi ailem de kullandığı için görmelerini istemiyorum nasıl kapatabilirim
Kullandığım her şey bu iCloud hesabında bağlanmam gerekiyor iCloud yedeklemeden fotoğrafları çıkarırsam düzelir mi?Aynı iCloud hesabına bağlanma.
TAM emin değilim ama aynı iclod hesabını kullanıyorsan ondan dolayı olabilir tabletin veya telefonun iclod değiştirmeyi dene
aynı icloud hesaplarını bağlama
teknoloji ne gelişmiş be
.Kullandığım her şey bu iCloud hesabında bağlanmam gerekiyor iCloud yedeklemeden fotoğrafları çıkarırsam düzelir mi?
OlabilirKullandığım her şey bu iCloud hesabında bağlanmam gerekiyor iCloud yedeklemeden fotoğrafları çıkarırsam düzelir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.