Neler Yeni

İPHONE XS MAX için şarj +3 boğumlu jack (mikrofon ve kulaklık) destekli dönüştücü

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Güzel
Bütçe
200
Herkese iyi forumlar arkdaşlar :)
Başlıkta belirttiğim gibi Iphone xs max cihazım var ve bu cihazda ben pubg mobile oynamaktayım.
Oyunda kendimi geliştirdiğim için artık kablolu telefon kulaklığı bana yemiyordu bende Razer black shark v2x kulaklık aldım ama hali hazırda kullandığım dönüştürücü 3 boğumlu jack desteklemiyor.
Sizden ricam kulaklığın mikrofonunu ve ses deneyimini sorunsuz yaşayabileceğim + şarj edebileceğim dönüştürücü önermenizi rica ediyorum.
Bilgi veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
keşke almadan önce biraz araştırsaydın razerin oyuncular için ürettiği mobilde sorunsuz çalısan kulaklıkları var, Aynı keza hpyerx in de mobil oyuncu kulaklıkları var ve çok kaliteliler, Sana tavsiyeö bunu satabilirsen sat ve onlardan al. Dönüştürücü her nekadar iyi de osla sana performans acısınsan sorun yaratacaktır.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Şu an kullandığınız dönüştürücü Apple’ın orijinal dönüştürücüsü mü?
Eğer o desteklemiyorsa yan sanayilerin destekleyeceğini sanmıyorum.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Herkese iyi forumlar arkdaşlar :)
Başlıkta belirttiğim gibi Iphone xs max cihazım var ve bu cihazda ben PUBG mobile oynamaktayım.
Oyunda kendimi geliştirdiğim için artık kablolu telefon kulaklığı bana yemiyordu bende Razer black shark v2x kulaklık aldım ama hali hazırda kullandığım dönüştürücü 3 boğumlu jack desteklemiyor.
Sizden ricam kulaklığın mikrofonunu ve ses deneyimini sorunsuz yaşayabileceğim + şarj edebileceğim dönüştürücü önermenizi rica ediyorum.
Bilgi veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Hocam o kadar para verip aldığınız kulaklığın ucunun uyup uymadığını araştırmadınız mı? Şimdi size dönüştürücü önerilir ama piyasada ki dönüştürücülerden hayır beklemeyin. Ya çalışmaz ya da çalışsa dahi kulaklığın ses kalitesini oldukça düşürür. Keşke almadan önce öğrenip öyle alsaydınız kulaklığı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Güzel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
keşke almadan önce biraz araştırsaydın razerin oyuncular için ürettiği mobilde sorunsuz çalısan kulaklıkları var, Aynı keza hpyerx in de mobil oyuncu kulaklıkları var ve çok kaliteliler, Sana tavsiyeö bunu satabilirsen sat ve onlardan al. Dönüştürücü her nekadar iyi de osla sana performans acısınsan sorun yaratacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam telefonda orjinal olmayan aparat ile denedim pek performans kaybı yaşamadım. Ancak oyunda biliyorsunuz sesli sohbet var ve hoparlör de sıkıntı ama mikrofonu açınca sesi kulaklık değilde telefonun hoparlörüne gidiyo ? Bu konuda bir fikriniz var mı ?

Şu an kullandığınız dönüştürücü Apple’ın orijinal dönüştürücüsü mü?
Eğer o desteklemiyorsa yan sanayilerin destekleyeceğini sanmıyorum.
Yan danayide pek kayıp yaşamadım. Oyunda sesli sohbette mikrofonu açınca ses kulaklıktan telefona iletiliyor? Sebebi nedir ?

Hocam o kadar para verip aldığınız kulaklığın ucunun uyup uymadığını araştırmadınız mı? Şimdi size dönüştürücü önerilir ama piyasada ki dönüştürücülerden hayır beklemeyin. Ya çalışmaz ya da çalışsa dahi kulaklığın ses kalitesini oldukça düşürür. Keşke almadan önce öğrenip öyle alsaydınız kulaklığı.
Kalitede hiç sıkıntı yaşamadım. Yaşadığım dorun sadece oyunda mikrofonu açınca ses kulaklık değilde mikrofona gidiyo. Sebebi nedir acaba ?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,478
Üyeler
164,679
Son üye