Neler Yeni

iPhone yan sanayi ekran dokunmatik sorunu

Yasin Çınar

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba. iPhone 7 Plus telefonuma yan sanayi ekran taktırdım. Telefonda dokunmatik ara sıra işlemiyor cihazı aç kapa yapınca düzeliyor. Oyunlarda da dokunmatik konusunda iyi bir performans elde edemiyorum. Yaptırdığım yere sorunca yan sanayi ekran bu normaldir cevabını aldım. Adama da hak verdim sonuçta orijinaliyle nerdeyse 2.5 kat fiyat farkı var arada.Sizce bu sorun normal mi?

121709

80+ Silver
Yan sanayi işte, bu sorun olmasa başka bir sorun çıkaracaktı, orjinal taktır.

Yasin Çınar

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yan sanayi işte, bu sorun olmasa başka bir sorun çıkaracaktı, orjinal taktır.
Evet ikinci elden ucuz çıkma parça bulup kendim takacağım. Telefon kullanılmaz halde gibi bir şey şuan.

121709

80+ Silver
Evet ikinci elden ucuz çıkma parça bulup kendim takacağım. Telefon kullanılmaz halde gibi bir şey şuan.
Aslında hiç parça değişimi olmaması daha iyi, ama neyse bu şekilde de olur.

şahin doğan

80+ Platinum
1. kalite yan sanayilerde böyle bir sorun yok. Sana takılan 5 kuruş etmeyen ekranlardandır.

121709

80+ Silver
1. kalite yan sanayilerde böyle bir sorun yok. Sana takılan 5 kuruş etmeyen ekranlardandır.
Öyle hcm ama bu eski iphone'larda yan sanayi mal takınca sapıtıyor, bir süre sonra kendi kendine bozuluyor vs.

Yasin Çınar

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
735
İsim
Alperen Çetin
Arkadaşlar merhaba. iPhone 7 Plus telefonuma yan sanayi ekran taktırdım. Telefonda dokunmatik ara sıra işlemiyor cihazı aç kapa yapınca düzeliyor. Oyunlarda da dokunmatik konusunda iyi bir performans elde edemiyorum. Yaptırdığım yere sorunca yan sanayi ekran bu normaldir cevabını aldım. Adama da hak verdim sonuçta orijinaliyle nerdeyse 2.5 kat fiyat farkı var arada.Sizce bu sorun normal mi?
Yan sanayi bu normal diyorsa eğer satmadan önce de sana kusurunu söylemesi lazımdı

Top Bottom