POLAT ALEMDAR_
80+ Silver
Kullanıyorsanız neden kullandığınızı kullanmıyorsanız neden kullanmadığınızı yazar mısınız?
Yeni aldım ne halta yaradığını bilmiyorum sanırım ekranın otomatik ışık kısması yanlış biliyorum muhtemelenKullanıyorsanız neden kullandığınızı kullanmıyorsanız neden kullanmadığınızı yazar mısınız?
Açık değil bu arada bende aydınlanmış olurum ne olduğunu öğrenirsemKullanıyorsanız neden kullandığınızı kullanmıyorsanız neden kullanmadığınızı yazar mısınız?
Bende birkaç gün önce aldım acıktı bugün kapattım bakalım ne fark edecekYeni aldım ne halta yaradığını bilmiyorum sanırım ekranın otomatik ışık kısması yanlış biliyorum muhtemelen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Açık değil bu arada bende aydınlanmış olurum ne olduğunu öğrenirsem
Kullanmıyorum acınca ekran hafif sararıyor rahatsız edıyorKullanıyorsanız neden kullandığınızı kullanmıyorsanız neden kullanmadığınızı yazar mısınız?
tasarımcı değilseniz kullanmanızı öneririm, ortamın ışığına göre ekranın kelvin değerini değiştiren bi ayar, göz yorgunluğunu azaltırKullanıyorsanız neden kullandığınızı kullanmıyorsanız neden kullanmadığınızı yazar mısınız?
Ekran yanığını önlemek adına kullanıyorum.Kullanıyorsanız neden kullandığınızı kullanmıyorsanız neden kullanmadığınızı yazar mısınız?
True tone göz yormuyor diye biliyorum bu yüzden çakma ekranlarda true tone yok ve göz yoruyoKullanıyorsanız neden kullandığınızı kullanmıyorsanız neden kullanmadığınızı yazar mısınız?
Ben kullanmıyordum telefonda dünden beri açık göz ağrısı biraz azaldı bence forum kullanırken aç fotoğraf/ oyunlarda açmaDediğim gibi ben de telefonu yeni aldım fakat true tone kapatınca renkler daha bi güzel geliyor. Açık mı tutsam kapalı mı tutsam emin değilim