Neler Yeni

iPhonelara yeni yıl zamı gelir mi?

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,280
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Beyler bişey soracağım ama yanlış anlamayın. Ülkenin durumu ortada. Nasıl bu kadar rahat iPhone alabiliyorsunuz? Herkes mi özel sektörde çalışıyor veya özel sektörde maaşlar çok mu yüksek?

Cihangir

80+ Gold
Düz iPhone 12 yerine düz iPhone 13 alırsam aradaki fiyat farkına değer mi? Bir de Ocak ayında zam gelir mi?
sadece dolar artınca zam gelir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler bişey soracağım ama yanlış anlamayın. Ülkenin durumu ortada. Nasıl bu kadar rahat iPhone alabiliyorsunuz? Herkes mi özel sektörde çalışıyor veya özel sektörde maaşlar çok mu yüksek?
üniversitede herkezde iPhonevar durumu kötü olanda bile alıyolar android kullanan çok az onlarda s22 falan

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,280
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
sadece dolar artınca zam gelir

üniversitede herkezde iPhonevar durumu kötü olanda bile alıyolar android kullanan çok az onlarda s22 falan
Hangi üniversitede okuyosun. Koç Bilkent falan mı? Cerrah hocalarımızda bile o telefonlar yok.

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
Alperen Çetin
Zam geleceğini düşünmüyorum son zamdan veri dolar pek artmadı

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İPhone hastalık olmuş insanlarda. Düz 13 kullanıyorum direkt peşin aldım bir şirkette müdürlük yapıyorum. Kardeşim geçen gelmiş İphone istediğini söyledi henüz Lise 1'e gidiyor. Götürdüm Xiomi aldırdım. Herkes herkese özeniyor. Cebinde parası olmayan kredi çekip İphone almak istiyor.Sanıyorlarki kaliteleri artacak. Ülke de ihtiyaca göre harcamaktan çok zevklere göre harcamak ön planda maalesef.

Cihangir

80+ Gold
Hangi üniversitede okuyosun. Koç Bilkent falan mı? Cerrah hocalarımızda bile o telefonlar yok.
kayseri üniversitesi en kötü iPhone 11 leri var 12 13 belediye dağıtmış gibi 14 alan pek yok. Sizin hocaları bilmem ama bizim hocalrda macbook prolarda var

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,280
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
kayseri üniversitesi en kötü iPhone 11 leri var 12 13 belediye dağıtmış gibi 14 alan pek yok. Sizin hocaları bilmem ama bizim hocalrda macbook prolarda var
Allah daha çok versin. Herkes 3-4 maaş alıyor galiba.

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
Hocam yurt dışı alma imkanın varsa al. 13e vereceğin parayla 14 pro Max alırsın. 2006 TL de kayıt ücreti var. 1 yılda garanti var.
2732 lira hocam daha geçen hafta aldım 14 pro ve kayıt ettirdim

knk aynı şey araba ev için geçerli değil mi?
geçen sene 700 bin tl olan mercedes 2 milyon oldu

Son düzenleme:

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
İPhone hastalık olmuş insanlarda. Düz 13 kullanıyorum direkt peşin aldım bir şirkette müdürlük yapıyorum. Kardeşim geçen gelmiş İphone istediğini söyledi henüz Lise 1'e gidiyor. Götürdüm Xiomi aldırdım. Herkes herkese özeniyor. Cebinde parası olmayan kredi çekip İphone almak istiyor.Sanıyorlarki kaliteleri artacak. Ülke de ihtiyaca göre harcamaktan çok zevklere göre harcamak ön planda maalesef.
Yanlış anlamayın da, normalde iphone 14 pro alıp geçicektim ama ev almak için tasarruf yoluna girmek zorunda kaldık 2-3 aydır ama yetişemiyoruz hala. 5 yıllık teli bırakıp bi iphone 12-13 almak çok mu bu millete?
Hocam yurt dışı alma imkanın varsa al. 13e vereceğin parayla 14 pro Max alırsın. 2006 TL de kayıt ücreti var. 1 yılda garanti var.
Hiç o işlere giremicem ya. Öyle proymuş pro maxmiş fln hiç gözüm yok zaten. Size hayırlı olsun

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
Kayıt ücreti 6k küsür olmadı mı

zulumaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
zulu master
Apple arada düzeltme zamları ve her lansmandan önce büyük zam yapar. Yılda iki kere büyük zam, arada da düzeltme zamları yer dolara göre :)

Bu aralar stok sıkıntısıda var onuda hesaba katarsan %100 yer zam.

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
2732 lira hocam daha geçen hafta aldım 14 pro ve kayıt ettirdim

knk aynı şey araba ev için geçerli değil mi?
geçen sene 700 bin TL olan mercedes 2 milyon oldu
YD telefonu nerden buldunuz hocam nasıl getirttiniz yani

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
En uzun süre güncellenme alan marka olduğu ve marketi Android e nazaran çok daha kaliteli olduğu için Apple kullanıyorum. 2 yaşını bitirmiş cihazım, halen ilk günkü performansında. Tabi 2. Elde de değer kaybetmiyor olması da etken. Android 2 yılda güncelleme ömrünü tamamlıyor spesifik bazı modeller hariç. En son samsung s serisini 4 yıl ana sürüm, artı bir yıl da güvenlik güncellemesi vereceğim demişti. Hadi samsung güncellemeyi verdi diyelim, samsung TR o güncellemeyi çok geç veriyor. Ancak iphoneda durum farklı. Güncelleme aynı anda tüm telefonlara dağıtılıyor, en geç 2 gün içinde tüm telefonlar güncellenmiş oluyor.
Dolayısıyla, S serisi fiyatları da iphone fiyatına yakın olduğu için ( model bazında s22 ultra, promaxler den ucuz olsa da daha uzun kullanıldığını göz önüne aldığımızda, aradaki 10.000 ₺nin kendini amorti edeceğini söyleyebiliriz.) S serisi almak mantıksız oluyor.

Son düzenleme:
Top Bottom