Neler Yeni

İPS panel monitör önerisi

Fatebng

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Fatih
IPS panel monitör alacağım ve 3 ürün arasında kaldım. Aralarından hangisini önerirsiniz.

Ybeyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Yusuf Beyaz
LG daha kalitelidir tabii ki ama fiyat farkı fazla. Bunlarin arasindan en ucuzu olan
IPS panel monitör alacağım ve 3 ürün arasında kaldım. Aralarından hangisini önerirsiniz.

ViewSonic seçerdim ben.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,572
İsim
Yusuf

LG telefon ve monitörlerinde zamanında satın aldım. telefon kısmında ekran tam bir fiyaskoydu monitörü ışık sızdırmasından muzdaripti. Viewsonic ips panel kullandım fena değil ama offf off'da dedirtmiyor, üzmüyor. gigabyte'ı kullanmak kısmet olmadı. şuan asus'un tuf ips 165hz 27inch ekranını kullanıyorum. içlerinde açık ara en kralını yine asus yapmış.

Fatebng

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
LG telefon ve monitörlerinde zamanında satın aldım. telefon kısmında ekran tam bir fiyaskoydu monitörü ışık sızdırmasından muzdaripti. Viewsonic ips panel kullandım fena değil ama offf off'da dedirtmiyor, üzmüyor. gigabyte'ı kullanmak kısmet olmadı. şuan asus'un tuf ips 165hz 27inch ekranını kullanıyorum. içlerinde açık ara en kralını yine asus yapmış.
bu model mi

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,572
İsim
Yusuf

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
LG olanı öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun

LG yi alma sakın o fiyata 2k monitör bulunur

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,572
İsim
Yusuf
27 inc 1080p olması sorun yaratıyor mu görüntü açısından
burnunu monitörün 15 cm uzağına koyacaksan bırak 27 inchi 24'üde geçtim 21 inchte bile sorun yaşarsın. normal bir 50cm uzaklıktan baktığında hiç bir şey farketmiyor. nerden biliyorum diyeceksiniz viewsonic 24tü asus 27 ve aynı anda test ettim.

Top Bottom