Neler Yeni

İŞ YERİNDE YILLIK İZİNE AYRILMIŞTIM

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Yunus Emre Kaplan
Selamlar 14 gün yıllık izin 2 pazar ile 16 gün oluyor birde gözden ameliyat oldum 10 günde hastane rapor verdi toplam 26 gün dinlenmiş oluyorum bu cuma iş başı yapacağım ama zerre kadar heves ve istek yok daha 2 günüm var ama hayattan soğudum kendimi nasıl motive edebilirim bu arada Arçelik servisinde çağrı merkezi bölümünde çalışıyorum bu 2. Yılım oluyor geçen senede böyle oldu zar zor içim yana yana işe gitmiştim

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tuğra Yıldız
is rutininde yoruldugundan olabilir bu surecte evde tikildiysan 1 2 gun sabahtan aksama kadar gez kendini yorup biraz daha motive et

Clayz

80+ Silver
Selamlar 14 gün yıllık izin 2 pazar ile 16 gün oluyor birde gözden ameliyat oldum 10 günde hastane rapor verdi toplam 26 gün dinlenmiş oluyorum bu cuma iş başı yapacağım ama zerre kadar heves ve istek yok daha 2 günüm var ama hayattan soğudum kendimi nasıl motive edebilirim bu arada Arçelik servisinde çağrı merkezi bölümünde çalışıyorum bu 2. Yılım oluyor geçen senede böyle oldu zar zor içim yana yana işe gitmiştim
bazı seylere uzun bır ara verdıkten sonra dahada gerı donme hıssı cok zor gelıyo cıdden ısını degıstır degısıklık olsun desem cok garıp olur yapcak bırsey yok

Top Bottom