FutFlix
80+ Silver
Dahası
Stok fan ile değerlerin gayet güzelmiş. Kaliteli bir hava veya sıvı soğutucu alıp overclock yapsan güzel sonuçlar alırsın.
Stok fan ile değerlerin gayet güzelmiş. Kaliteli bir hava veya sıvı soğutucu alıp overclock yapsan güzel sonuçlar alırsın.
Teşekkür ederim bakalım kaç GHz göreceğiz Bu 5600 işlemcilerinde 5ghz üstüne çıkabilir miyim pekiOnuda deneyerek görüceksin net bir değer kimse veremez, deniceksin görüceksin.
Teşekkür ederim bakalım kaç GHz göreceğiz Bu 5600 işlemcilerinde 5ghz üstüne çıkabilir miyim peki
Çünkü donanım arşivinin vidosunda takoz işlemci ile 4,9 GHz çıktı bende ona istinaden sordum umarım 5,2 çıkar5Ghz üstü olabilirde olmayabilirde, 1.35V voltajı geçmemen gerekicek çünkü 1.35V üstünde risk başlıyor.
Çünkü donanım arşivinin vidosunda takoz işlemci ile 4,9 GHz çıktı bende ona istinaden sordum umarım 5,2 çıkar
Hocam FPS 5 veya 15 FPS artış görür müyümAma dediğim gibi 1.35V voltaj geçmemen gerekicek. Bence 5GHz olabilir ama denemek lazım işte.
Gayet güzel değerler.
Aynen öyle. (Doğum günün kutlu olsun hocam nice mutlu yıllara.)
İşlemcin platinium-golden sample olabilir baya şanslısın. Stok fanla yükte ilk defa bu derecelerde çalışan 5600 gördüm.
Ama dediğim gibi 1.35V voltaj geçmemen gerekicek. Bence 5GHz olabilir ama denemek lazım işte.
Hocam FPS 5 veya 15 FPS artış görür müyüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
golden sample çıktı hocam geçen seferki teste
Anladım ben bı sıvı soğutma bakıyım kendimeOyuna göre 10-15 FPS artabilir bence.
Piyango vurdu desenize hocam peki kule tipi mi alıyım sıvı soğutma mı ayrıca OC hakkında bilgim pek yok birde silikon iyi dediniz
Çok ısınırTeşekkür ederim bakalım kaç GHz göreceğiz Bu 5600 işlemcilerinde 5ghz üstüne çıkabilir miyim peki
Donanım arşivi yaptı kk bakabilirsin 4.9 GHz yapmıştı GalibaÇok ısınır