Neler Yeni

İşimden memnun değilim işverene nasıl söylerim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert kara
Ben çekingen biriyim biraz 20 yaşındayım inşaat işinde çalışıyorum boya dekorasyon işimi sevmiyorum daha çırak sayılırım geç başladım.bu işe işte sigorta yok işin saati belli değil çoğu zaman sabah 8 akşam 8-9 yemeği evden götürüyorum bu benim için işkence zaten bu dönemde birde 300 TL alıyorum yemeği onlar verse 250 TL alacağım işi bırakırsam başka iş bulamam diye korkuyorum şuan bı yovmiye işi var 1-2 ay idarelik.gunluk 500 TL veriyrlar 8-9 saatte bilmiyorum kafam çok karışık

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
murat mestan
İlgilendiği Kategoriler
dlss fsr r6s
Instagram
muratmstn
Ben çekingen biriyim biraz 20 yaşındayım inşaat işinde çalışıyorum boya dekorasyon işimi sevmiyorum daha çırak sayılırım geç başladım.bu işe işte sigorta yok işin saati belli değil çoğu zaman sabah 8 akşam 8-9 yemeği evden götürüyorum bu benim için işkence zaten bu dönemde birde 300 TL alıyorum yemeği onlar verse 250 TL alacağım işi bırakırsam başka iş bulamam diye korkuyorum şuan bı yovmiye işi var 1-2 ay idarelik.gunluk 500 TL veriyrlar 8-9 saatte bilmiyorum kafam çok karışık
Ben yerinde olsam yevmiyeli işi seçerdim boya dekorasyona merakım var diyor isen işi öğren kendin çalış evlere boya badana ya gidersin hem cekingenliginide yenmiş olursun bu iş vasıtası ile

alex jensen

80+ Silver
hocamm 20 yaşında bu işe niye okey dedin 300tl ne gir bi fabrikaya asgari alırsın en kötü

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnşaat işinde günlük yevmiyenin daha fazla olması lazım zor olduğu için
Öyle ama işi iyi bilirsen yüksek alırsın az bilirsen yeni başlamıssan az alırsın askari ücret gibi değil vasıfsız calışarak mesela yüksek almak gibi değil inşaatta

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,616
İsim
Anon
Öyle ama işi iyi bilirsen yüksek alırsın az bilirsen yeni başlamıssan az alırsın askari ücret gibi değil vasıfsız calışarak mesela yüksek almak gibi değil inşaatta
Reis aynen öyle deneyimin aşırı önemi var ben otelde garsonculuk yapıyorum şefler falan bizden daha az çalışıyor daha çok maaş alıyorlar 11 12 saat çalıştığım oluyor bazen

bwNN

80+ Silver
İnşaat ta en az 1k usta yovmiyesi cirakta en az bi 500 600 vardir. Kalipciliktaydu bu

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,721
İsim
Oğuz
İnşaatta 300 ne ? Benim arkadaşım yıllardır çalışıyor şu an 600-700 civarı alıyor.

Top Bottom