Neler Yeni

Isınma problemli Asus Tuf 1660ti için Xigmatek Vd964 Battle-Axe

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa Enes Sancar
Kartım ısınma problemli daha da ısınmaya başladı. 89-91 dereceleri daha 2-3 dakika geçmeden görmeye başladım. İnternette gezerken bu ürünü buldum Accelero Twin Turbo III ve incelemelerinde gayet iyi gibi görünüyordu fakat hiçbir yerde stok bulamadım. Kartımın soğutma bloğunun ne kadar saçma ve kötü olduğunu bilen vardır zaten. Bu sebepten ötürü benzer ürünler ararken Xigmatek Vd964 Battle-Axe bu ürünü buldum. 89+ derecelerde kullanmaktan usandım artık undervolt bile denedim ne kadar doğru yaptım bilmiyorum ama bir sonuç elde edemedim. Çok eski bir soğutma bloğu ama almaya değer mi ne yapmalı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
talha ülker
Kartım ısınma problemli daha da ısınmaya başladı. 89-91 dereceleri daha 2-3 dakika geçmeden görmeye başladım. İnternette gezerken bu ürünü buldum Accelero Twin Turbo III ve incelemelerinde gayet iyi gibi görünüyordu fakat hiçbir yerde stok bulamadım. Kartımın soğutma bloğunun ne kadar saçma ve kötü olduğunu bilen vardır zaten. Bu sebepten ötürü benzer ürünler ararken Xigmatek Vd964 Battle-Axe bu ürünü buldum. 89+ derecelerde kullanmaktan usandım artık undervolt bile denedim ne kadar doğru yaptım bilmiyorum ama bir sonuç elde edemedim. Çok eski bir soğutma bloğu ama almaya değer mi neben aynı sorunu yaşıyorum
bende de aynı sorun var işe yaradımı sende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,185
Üyeler
161,270
Son üye
Ahmetbe2
Top Bottom