Neler Yeni

Isınmayan Laptop var mı?Önerisi olan

PhronoX0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ilker tetik
Arkadaşlar öncelikle selamlar laptop almayı düşünüyorum performans kayıplarını bi kenera bıraksam dahi ısınma sorunu sürekli kafama takılıyor forumlara yazdığımda 75_80 derecenin oyunda normal olduğu 85 üstünün problem yarattığı yzıyo ama ben monsterından tutun omen ınına kadar çoğu marka model incelemedim rtx2060 lı modellerin daha 80 in altına ineni görmedim cpu scaklığında her laptopta mı bu sıkıntı var normali nedir veya ısınmıyan bir laptop öneriniz var mıdır şimdidien teşekkürler

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
@EnverPasha sen 2060 lı monster notebook kullanıyordun. Cevap ver arkadaşa.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Laptoplar zaten genel olarak ısınan bir ürün. İçindeki bileşenler de ona göre dayanıklı yapılıyor zaten.

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Sencer Yalçıner
Rog serisine bakabilirsin 80 yerine 75 derece olur.

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Arkadaşlar öncelikle selamlar laptop almayı düşünüyorum performans kayıplarını bi kenera bıraksam dahi ısınma sorunu sürekli kafama takılıyor forumlara yazdığımda 75_80 derecenin oyunda normal olduğu 85 üstünün problem yarattığı yzıyo ama ben monsterından tutun omen ınına kadar çoğu marka model incelemedim rtx2060 lı modellerin daha 80 in altına ineni görmedim cpu scaklığında her laptopta mı bu sıkıntı var normali nedir veya ısınmıyan bir laptop öneriniz var mıdır şimdidien teşekkürler
Laptop'ların o kadar ısınması normal. Benimkinin üstüne yumurta kıracam az sonra.:D

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Şahsen kendi laptopum 93 dereceye kadar çıkmıştı bir problem olmadı.
Çoğu işlemci 100 105 ve hatta 110 dereceye kadar dayanıklı.

PhronoX0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ilker tetik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
sen ne kullanıyosun

peki oyunlara girdiğimde 5-6 saat boyunca bu sıcaklıklarda gezmesi zararlı olmaz mı
Çoğu oyuncu laptop u zaten 85 90 derecenin üstüne çıkmıyor fanlar sesli çalışır termal macun biraz çabuk kurur o kadar başka zararı olmaz.

Avolay

80+ Gold
@EnverPasha sen 2060 lı monster notebook kullanıyordun. Cevap ver arkadaşa.

Laptoplar zaten genel olarak ısınan bir ürün. İçindeki bileşenler de ona göre dayanıklı yapılıyor zaten.
Teşekkür ederim haber verdiğin için birilerinin aklında kalabilmişim :)
Dostum Tulpar T7 v20.2 kullanıyorum çok iyi ısınma sorunu yok Rainbow six siege , CSGO , Valorant oyunlarındaki testlerini 1 haftaya kadar yayınlayacağım ordada görürsün 🙃

********** olduğum için yanlışlıkla Gta'ı sildim :(

Gta yerine Bannerlordla test ederim diyorum o da zorlar ne dersiniz?

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
her laptop ısınır
ben de 2060 laptop kullanıyorum AAA oyunlarda high-ultra ayarlarda işlemci ve ekran kartı 85 derecede takılıyor.

üst limit 95-100 bu arafa 85 değil

Serhat ''FurBauZz''

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Serhat Akdemir
Laptop için bu değerler pek bir sıkıntı değil.Altına soğutucu alıp kullanabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,495
Üyeler
164,684
Son üye
Swar
Top Bottom