Neler Yeni

işlemci %100 kullanılıyor (hala)

Temberi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
yiğit erden
resim_2020-12-23_140529.png

arkadaşlar konuyu açmıştım ama şimdi fotoğraflı atıyorum sorun ne olabilir anti virüs yüklettiler geçenki konuda o program pc deyken oyunlar açılmıyor ama o yüzden sildim başka fikri olan varmı işlemci r5 3600x

ıcewallowyou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Ataberk Yenigün
Alıntıyı görüntüle

arkadaşlar konuyu açmıştım ama şimdi fotoğraflı atıyorum sorun ne olabilir anti virüs yüklettiler geçenki konuda o program PC deyken oyunlar açılmıyor ama o yüzden sildim başka fikri olan varmı işlemci r5 3600x
hiç virüs kaptırdınızmı yada bilgisayara at girmiş olabilir malwerabyts la temizleyin taratın

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Arka planda kullanmadığın programları kapat.
Blitz, Epic Games gibi.

Temberi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
yiğit erden
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hiç virüs kaptırdınızmı yada bilgisayara at girmiş olabilir malwerabyts la temizleyin taratın
hayır torrentten falan hiç bir yerden öyle bişi indirmedim zaten malwerabyts indirdim ama bu seferde fivemde serverlere giremedim silince girebildim ama pc acayip yavaşladı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arka planda kullanmadığın programları kapat.
Blitz, Epic Games gibi.
bilgisayarı yeniden başlattım şu an %5 falan işe yarıyo yeniden başlatmak ama saat başı yapmak biraz can sıkıcı ayrıca %100 ulaştığında boşta 55 derece falan oluyor soğutucu alıcam en yakın zamanda

Top Bottom