Neler Yeni

İslemci 2 cekirdek ram 4 olarak gozukuyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
Arkadaslar xeon x3440 ve p7h55m lx anakart aldim ilk isim biosa girmek oldu kullanilabilir ram 4gb gozukuyor ama ramlerim 2x4 gskill ripjawsX islemci de cpu z de 2 core 4 thread ama bench sekmesin de 4 çekirdek gozukuyor nasil duzeltebilirim bunlari msconfigten olmadi

Serhatb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Serhat Batur
Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
Arkadaslar xeon x3440 ve p7h55m lx anakart aldim ilk isim biosa girmek oldu kullanilabilir ram 4gb gozukuyor ama ramlerim 2x4 gskill ripjawsX islemci de cpu z de 2 core 4 thread ama bench sekmesin de 4 çekirdek gozukuyor nasil duzeltebilirim bunlari msconfigten olmadi
Ram in gozukmemesi kanallardan olabilir okumamis olabilir veya slotta ariza olabilir islemci ise ben ayni hatayi msconfig deki tiki kaldirarak cozdum

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
MS configde işlemci sayısı ve RAM sınırı yanındaki tikleri kaldırıp kaydet. İşlemci sorununu kesin olarak çözer ama RAM sorunu başka bir şeyden kaynaklı da olabilir.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ram in gozukmemesi kanallardan olabilir okumamis olabilir veya slotta ariza olabilir islemci ise ben ayni hatayi msconfig deki tiki kaldirarak cozdum
Hocam 1 yıl oldu konuyu uplamasak

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom