İşlemci 45 derecede frekansını düşürüyor?????

Voltaj ayarini dusurdugumde 1 kademe dusuruyorum acilmiyor pc vallaha
O zaman çok sınırdadır, biraz daha voltaj istiyor olabilir. Voltaj yetmezse frekansı kısar. İyi analiz etmek gerekiyor.

Tekrar dene bakalım. Ayrıca voltaj ayarını da iyi yapmış olman gerekiyor, basit değil bu işler :)
Denetim masasından güç modunu performans yapmayı denediniz mi?
Ya siz var ya, adamin dibisiniz ya bu isi yapiyonuz bu sporu dusmedi frekans. Su an acayip mutluyum aman ya rabbim cok tesekkur ederim alakaniz icin arkadaslar offf muazzam ya :DDD supersiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman çok sınırdadır, biraz daha voltaj istiyor olabilir. Voltaj yetmezse frekansı kısar. İyi analiz etmek gerekiyor.
Ya arkadas digerine gore biraz daha uzun omurlu oldu ama yine dusuyor ya vallaha bi koyacam simdi yumrugu athlon x12 yapacam pcyi

Ya siz var ya, adamin dibisiniz ya bu isi yapiyonuz bu sporu dusmedi frekans. Su an acayip mutluyum aman ya rabbim cok tesekkur ederim alakaniz icin arkadaslar offf muazzam ya :DDD supersiniz

Ya arkadas digerine gore biraz daha uzun omurlu oldu ama yine dusuyor ya vallaha bi koyacam simdi yumrugu athlon x12 yapacam pcyi
Biraz oyun falan öyle, hemen emin olma :D

silindi. konu çözülmüş.
voltajı ben ayarlamıyorum otomatik olarak kullanıyorum. 1 kademe düşürüyorum voltajı pc açılmıyor

Bu x4 860 4.6Ghz'de boşta sıcaklık bu şekilde ve 1.5500v vermiş otomatik olarak. Bunun voltajını düz 1.6000 yapsam yakar mıyım bilgisayarı veya ana kartı?

Ekler

• ölüm fermanı.PNG
    ölüm fermanı.PNG
    14.4 KB · Hit: 35
sanırım bu küçük canavardan çok şey istiyorum. Stabil 4.3 ve 4.4Ghz'de kullanmaya devam ediyorum. :/ umuyorum bu hızlarda düşmez

4.4Ghz'de frekansı stabil olarak kaldı. Sıcaklık değerleri 40 - 41 derecede felandı. Sanırım sıcaklık 45 - 50'yi bulunca kendi frekansını düşürüyor işlemci. Yine fps drop var tabi üzücü ya neyse sağolun arkadaşlar ilginiz için. Umuyorum piyasa düzelir de ben de bir pc sahibi olurum

Son düzenleme:
Geri