Neler Yeni

işlemci çekirdeklerim gitti

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Boran Yılmaz
sistem yapılandırmasından işlemcinin 4 çekirdeğini kullandım. Sonra pcde bir yavşlama fark ettim oynularda falan kasıyordu. Tekrar eski haline almak için sistem yapılandırmasına girdiğimde artık 4'e kadar olan işlemci çekirdeklerim gitmişti eski haline alamıyordum. Görev yöneticisinde de mantıksal işlemciler ve çekirdeklerin yanında 1 yazıyor. Çözmem lazım yardım edin 2 uygulama açıyorum hemen %100cpu oluyor acilll

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
sistem yapılandırmasından işlemcinin 4 çekirdeğini kullandım. Sonra pcde bir yavşlama fark ettim oynularda falan kasıyordu. Tekrar eski haline almak için sistem yapılandırmasına girdiğimde artık 4'e kadar olan işlemci çekirdeklerim gitmişti eski haline alamıyordum. Görev yöneticisinde de mantıksal işlemciler ve çekirdeklerin yanında 1 yazıyor. Çözmem lazım yardım edin 2 uygulama açıyorum hemen %100cpu oluyor acilll
Sistem yapılandırmasında işlemci sayısı yanındaki tiki kapat ve kaydet.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,430
İsim
Bilal Tepe
Format at

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Boran Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
a
Sistem yapılandırmasında işlemci sayısı yanındaki tiki kapat ve kaydet.
abi adamın dibisin beee ne korktum yaa daha yeni pc aldım valla cok tesekkurler sen olmasan format atcaktım her sey gidecekti abiiii...

Ekler

• resim_2021-11-17_201851.png
    resim_2021-11-17_201851.png
    169 KB · Hit: 33
Top Bottom