Bende de oluyordu genellikle odanın havasızlığıyla alakalı bir cam aç dene istersen baya farkediyorişlemci fortnite da 76 dereceyi görüyor nasıl azaltabilirim bunu
bu sistemi kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
cam açık sürekli fakat çok bir şey değişmiyorBende de oluyordu genellikle odanın havasızlığıyla alakalı bir cam aç dene istersen baya farkediyor
Termal macunu sen mi sürdün ?işlemciyi kısıtlayıp sıcaklığı azaltabilirmiyim
cam açık sürekli fakat çok bir şey değişmiyor
Bi termal macun oranına bak aç içiniişlemciyi kısıtlayıp sıcaklığı azaltabilirmiyim
cam açık sürekli fakat çok bir şey değişmiyor
Kurumuş olabilir bi bak istersenhayır montajlı aldım
işlemci nin zarar görmesinden korkuyorum birde sürmeyi başarabilirmiyim onu bilmiyorumBi termal macun oranına bak aç içini
İşlemciyi kısmanı önermem mis gibi güçlü işlemci almıssın neden alt işlemcilerle aynı performansı alasın ?
Kurumuş olabilir bi bak istersen
en azından bir süre kısıtlayabilmek için bir program varmıBi termal macun oranına bak aç içini
İşlemciyi kısmanı önermem mis gibi güçlü işlemci almıssın neden alt işlemcilerle aynı performansı alasın ?
Kurumuş olabilir bi bak istersen
73 dereceler gayet normal yaz sıcaklarında 80 dereceyi hiç gördü mü ?işlemci nin zarar görmesinden korkuyorum birde sürmeyi başarabilirmiyim onu bilmiyorum
Kral neden kısıtlıyorsun dereceler normal .işlemci nin zarar görmesinden korkuyorum birde sürmeyi başarabilirmiyim onu bilmiyorum
en azından bir süre kısıtlayabilmek için bir program varmı
battle field 1 oyununa girerken 5 10 saniye 83 derece oldu o kadar73 dereceler gayet normal yaz sıcaklarında 80 dereceyi hiç gördü mü ?
- Birde tereddüt etme 80 dereceye kadar işlemci veya anakart zarar görmez
bir de b çipset anakarta sahipseniz undervoltlayabilirsinizsoğutucularda gelen termal macun kalitesiz oluyor hep. mx6 alıp azcık sürün. eğer daha önce hiç laptop açmadıysanız ya da küçük vidalarla uğraşmadıysanız bilen birine yaptırabilirsiniz, öğrenmek istiyorum derseniz siz de yapabilirsiniz çok kolay bir işlem