Kesinlikle biosu güncelleyip e5430 al e8200 e fark atar sonuçta 4 çekirdekli bir işlemci bu soru r3 3200g mi yoksa celeron g4930 mu diye sormak kadar mantıksızBeyler Şuanki işlemcim e5700 biosum güncel değil e8200 geçersem biosumu güncellemem gerekirmi
int ecs g41 t m7 v1.0 bios güncellemeri yok
eğer zaten bios güncellencek ise xeon e5430 almayı düşünüyorum
Xeon için ayrı bios güncellemerini pek bilmediğimi için öyle dedim bende biliyorum fark atıcağıknıKesinlikle biosu güncelleyip e5430 al e8200 e fark atar sonuçta 4 çekirdekli bir işlemci bu soru r3 3200g mi yoksa celeron g4930 mu diye sormak kadar mantıksız
BIOS'u güncellemesine gerek yok hocam. Ayrıca E8200 diyor, Q8200 değil .Kesinlikle biosu güncelleyip e5430 al e8200 e fark atar sonuçta 4 çekirdekli bir işlemci bu soru r3 3200g mi yoksa celeron g4930 mu diye sormak kadar mantıksız
Xeon işlemciler için 3. Parti olarak hazırlanmış biosları yüklemeniz gerekiyor orijinal bios ile aynı ama i.ine xeon işlemcilerin kodları da eklenmişBu arada o listede xeon işlemcileride olması gerekiyor diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Xeon için ayrı bios güncellemerini pek bilmediğimi için öyle dedim bende biliyorum fark atıcağıknı
Direk biosumu güncellemeden xeon için hazırlanmış biosunu yüklesem bir problem olurmuXeon işlemciler için 3. Parti olarak hazırlanmış biosları yüklemeniz gerekiyor orijinal bios ile aynı ama i.ine xeon işlemcilerin kodları da eklenmiş
Zaten ben core2 duo e serisi yerine xeone serisi almasını önerdim e8200 2 çekirdekli ama xeon e5430 4 öekirdekli olması lazımBIOS'u güncellemesine gerek yok hocam. Ayrıca E8200 diyor, Q8200 değil .
Zaten ben core2 duo e serisi yerine xeone serisi almasını önerdim e8200 2 çekirdekli ama xeon e5430 4 öekirdekli olması lazım
Zaten ben core2 duo e serisi yerine xeone serisi almasını önerdim e8200 2 çekirdekli ama xeon e5430 4 öekirdekli olması lazım
yine bios güncelleyeceksin ama güncelleyeceğin bios sadece xeon uyumlu olacak onun dışında hiç bir fark yokDirek biosumu güncellemeden xeon için hazırlanmış biosunu yüklesem bir problem olurmu
Direk biosumu güncellemeden xeon için hazırlanmış biosunu yüklesem bir problem olurmuuuu
Direk biosumu güncellemeden xeon için hazırlanmış biosunu yüklesem bir problem olurmuuuu