EvetArkadaşlar 1 tane sistem gördüm işlemci ekran kartını çok rahat beslermi? (Lütfen tecrübeli bilgili kişiler yardımcı olursa sevinirim) Alıntıyı görüntüle
Hayır darboğaz olacaktır. Arkadaşın dediğine bakmayın darboğaz kesinlikle olur.Arkadaşlar 1 tane sistem gördüm işlemci ekran kartını çok rahat beslermi? (Lütfen tecrübeli bilgili kişiler yardımcı olursa sevinirim) Alıntıyı görüntüle
Bende vaybe demek besliyomus diyodum mxksxnksxndHayır darboğaz olacaktır. Arkadaşın dediğine bakmayın darboğaz kesinlikle olur.
sistem acayip pahalıArkadaşlar 1 tane sistem gördüm işlemci ekran kartını çok rahat beslermi? (Lütfen tecrübeli bilgili kişiler yardımcı olursa sevinirim) Alıntıyı görüntüle
darboğaz olur https://www.incehesap.com/neron-660...00gb-m-2-ssd-oyuncu-bilgisayari-fiyati-50681/ işlemciyi 5 5600x yapıp bunu alınArkadaşlar 1 tane sistem gördüm işlemci ekran kartını çok rahat beslermi? (Lütfen tecrübeli bilgili kişiler yardımcı olursa sevinirim) Alıntıyı görüntüle
Darboğaz olucaktır. Ryzen 5 3600 işlemcide ufak darboğaz olacaktır. İ5 11400 işlemciye sahip bir sistem de alabilirsiniz. Bütçeye göre en az Ryzen 5 3600 alınabilir.Arkadaşlar 1 tane sistem gördüm işlemci ekran kartını çok rahat beslermi? (Lütfen tecrübeli bilgili kişiler yardımcı olursa sevinirim) Alıntıyı görüntüle