Neler Yeni

Yardım İşlemci Fana Yapıştı Çıkmıyor

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Pala
Beyler 2.el ürün aldim işlemci Fana yapışmış çıkmıyor termal macunu kazıdım saç kurutma makinesiyle ısıttım ama yine olmuyor

Sımsıkı yapışmış

Ne yapabilirim AMD A10 7890k

Ekler

• IMG_20230209_151536_661.jpg
    IMG_20230209_151536_661.jpg
    80.3 KB · Hit: 59
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
sıcak hava tabancası falan varmı

• Beğen
Reaksiyonlar: Pala

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Beyler 2.el ürün aldim işlemci Fana yapışmış çıkmıyor termal macunu kazıdım saç kurutma makinesiyle ısıttım ama yine olmuyor

Sımsıkı yapışmış

Ne yapabilirim AMD A10 7890k
hocam bende macun değişmek için fanı çekmiştim ve işlemci fanla birlikte gelmişti bi 5-6 dakika saç kurutma makinesini fanın metal ızgarasına tuttum o sayede macun ısınıp yumuşadı ve çıktı , saç kurutma makinesini kullandım demişsiniz ama kısa süre tutmak işe yaramıyor ben artık metal kısmı sıcaklıktan tutamıyordumda ancak öyle çıkarabildim işlemci fanını isterseniz tekrar uzun bi süre ısıtmayı deneyin yada işlemcinin altına şırınga ile alkol falan sıkabilirsiniz macunu çözdürmek için

• Beğen

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Pala
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bende macun değişmek için fanı çekmiştim ve işlemci fanla birlikte gelmişti bi 5-6 dakika saç kurutma makinesini fanın metal ızgarasına tuttum o sayede macun ısınıp yumuşadı ve çıktı , saç kurutma makinesini kullandım demişsiniz ama kısa süre tutmak işe yaramıyor ben artık metal kısmı sıcaklıktan tutamıyordumda ancak öyle çıkarabildim işlemciyi isterseniz tekrar uzun bi süre ısıtmayı deneyin yada işlemcinin altına şırınga ile alkol falan sıkabilirsiniz macunu çözdürmek için
Aga o bakır kisma mi işi tutayim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bende macun değişmek için fanı çekmiştim ve işlemci fanla birlikte gelmişti bi 5-6 dakika saç kurutma makinesini fanın metal ızgarasına tuttum o sayede macun ısınıp yumuşadı ve çıktı , saç kurutma makinesini kullandım demişsiniz ama kısa süre tutmak işe yaramıyor ben artık metal kısmı sıcaklıktan tutamıyordumda ancak öyle çıkarabildim işlemciyi isterseniz tekrar uzun bi süre ısıtmayı deneyin yada işlemcinin altına şırınga ile alkol falan sıkabilirsiniz macunu çözdürmek için
Direk işlemcinin bulunduğu yere değil yani

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Aga o bakır kisma mi işi tutayim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Direk işlemcinin bulunduğu yere değil yani
işlemciyi ısıtmayın hocam bizim amacımız fanın metal kısmını ısıtarak işlemci ve metal arasındaki macuna ısıyı aktarıp yumuşatmak
(işaretlediğim kısma tutunki metal ısınıp macunu eritsin , işlemciyi serbest bırakana kadar ısıtmayı bırakmayın kurutma makinesiyle)
1675945800777.png

• Beğen

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Pala
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oldu saolun hscom
işlemciyi ısıtmayın hocam bizim amacımız fanın metal kısmını ısıtarak işlemci ve metal arasındaki macuna ısıyı aktarıp yumuşatmak
(işaretlediğim kısma tutunki metal ısınıp macunu eritsin , işlemciyi serbest bırakana kadar ısıtmayı bırakmayın kurutma makinesiyle)
Alıntıyı görüntüle

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Oldu saolun hscom
nedemek rica ederim ama dikkat edin işlemci fanını sökme ihtiyacınız olursa önce bilgisayarı bir süre çalıştırarak işlemciyi ısındırınki macun tekrar yapışıp kalmasın daha sonrasında bilgisayarı kapatıp fanı çıkarabilirsiniz

• Beğen
Top Bottom