Soket yapısı o plakaya izin vermiyor. AMD ile intelin soket yapısı farklıDenendi onaylandı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Intel gibi çevresine metal plaka neden koymazsin ki
Pinleri atsanaPeki bir pin bu halde iken takılır mı ? Bir de işlemcinin slikonunun bir tarafı yanlışıkla işlemcinin içine gitti. Takılır mı?
Pin yamuk gibi ve pinler tam oturuyor mu gözükmüyor.Nasıl takılmıyor? Aynısını ben de yaşamıştım rahatça takmıştım geri. Zaten oturuyor o kendiliğinden.
Pini düzeltip işlemciyi stress testine sokmaktan başka çare yok gibi pini çok dikkatli bir şekilde düzeltebilir misin? hafiften diğerlerinin hizasına gelsin yeter çıplak gözle uzun süre pin düzeldimi diye bakmak bazen gözü iyice yoruyor telefon ile zoom yaparak düzeltebilirsin ince bir şekildePeki bir pin bu halde iken takılır mı ? Bir de işlemcinin slikonunun bir tarafı yanlışıkla işlemcinin içine gitti. Takılır mı?
Haydaa, Stress testine sokmamalımıyım yani.başka çare var mı bilmiyorum ama eski konularda çözüm ararken bu ss'i buldum.
Konu hakkında çok bir bilgim yok.Sadece ss'i atayım dedim. Yukarda cevap veren kişilere sorsan daha iyi olur.Haydaa, Stress testine sokmamalımıyım yani.
1 pin çok hafif yamulmuş. Düzeltmesi çok kolay olur. 0,5 kalem ile şu video gibi düzeltebilirsiniz:Tek şu yamulmuş gibi, ufak bükerek düzeltebilirsin.Alıntıyı görüntüle